Sökresultat
Annons-ID: 15097704

PA till Axis Communications

Axis Communications Aktiebolag

Har du ett öga för detaljer och har tidigare erfarenhet av rollen som assistent? Är du personen som alltid har ett positivt synsätt och är redo att växa tillsammans med Axis och deras HR-team? Då ska du se hit! Vi söker nu en PA till Axis CPO! Låter detta som en roll för dig? Sök redan idag då rollen ska tillsättas omgående!

Ansök här

Företag: Axis Communications Aktiebolag

Stad: Lund

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, Heltid, på plats i Lund

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Axis erbjuds du att bli del av ett företag vars framgång i stor utsträckning beror på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur. På Axis finner du innovativa och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar.

I denna roll erbjuder vi dig en möjlighet att bli en del av Axis HR-avdelning som har tillväxten och framgången för Axis anställda i fokus. Vi letar efter dig som vill följa med Axis CPO i sitt mål att fortsätta bygga, utveckla och stödja deras fantastiska HR-team.

I rollen som PA kommer du vara den administrativa "ryggraden" för avdelningen. En del av rollen kommer även innebära att stötta avdelningen för internkommunikation. Detta innebär att du bland annat kommer arbeta med att koordinera kick-offer, större luncher och andra evenemang som HR ansvarar för. Ett stort fokus kommer även vara att arbeta med CPO's kalender, förbereda möten samt stötta i att följa upp åtaganden och leveranser efter möten.

I den här rollen värderar vi särskilt vid att du är kvalitetsmedveten och mycket noggrann. Du bör också ha en passion för att arbeta med siffror samt vara en skicklig kommunikatör både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds

 • Ett initialt avtal på 6 månader via oss på Academic Work. Om alla är nöjda finns möjligheten för överrekrytering och/eller förlängning
 • En chans att få in foten på ett stort internationellt bolag i framkant i sin bransch

Arbetsuppgifter

 • Förbereda/organisera möten och evenemang, både med interna och externa kontakter
 • Ta fram presentationsmaterial
 • Bokning av affärsresor
 • Följa upp siffror och statistik och sammanställa professionella presentationer
 • Diverse administrativa uppgifter relaterade till deras dagliga verksamhet
 • Uppdatera och korrekturläsa HR-material
 • Kalenderbokningar

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har några års erfarenhet av en liknande roll, som PA, executive assistant eller koordinator
 • Har god erfarenhet av MS Office, där det är viktigt att du har god kunskap av Excel
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, då all kommunikation på Axis sker på dessa språk
 • Har B-körkort

För att lyckas i rollen är det ytterst viktigt att du är väldigt noggrann, har ett öga för siffror, är självgående och strukturerad. Du har en hög integritetsnivå och är serviceinriktad.

Under rekryteringsprocessen kommer vi fokusera på följande beteenden:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Axis Communications Aktiebolag

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här