Sökresultat
Annons-ID: 15097448

Part of Vandra Rugs sales & marketing team

Vi letar efter dig med en brinnande passion och erfarenhet inom inredning och arkitektur, som nu vill ta nästa steg in i en spännande och mångsidig roll inom sälj och retail. Vi vill inte förlora någon tid i vår sökprocess, så om detta låter intressant, tveka inte att ansöka redan idag!

Ansök här

Företag: Vandra Rugs AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi öppnar dörren till en spännande värld där småföretagets stora drömmar blir verklighet. Vandra Rugs, passionerade skapare av exklusiva handvävda mattor tillsammans med sina kollegor i Ukraina, har hittat sin väg till exklusiva hotell och återförsäljare som värdesätter det unika i varje tråd. Här är ingen större än någon annan - ett tight team som tror på att tillsammans kan vi åstadkomma det omöjliga. Vi letar efter någon som delar vandra Rugs inställning, någon som inte räds att kasta sig in i nya spännande uppgifter.

I rollen som Sales and Marketing Coordinator blir du en central spelare i Vandra Rugs administrativa nätverk. Din uppgift kommer att inkludera att vårda värdefulla kundrelationer, samarbeta med leverantörer och glänsa i Vandra Rugs showroom - alltid med ett säljdrivet tankesätt. Dessutom kan du se fram emot möjligheter till affärsresor på horisonten.

Om du är redo att delta i vårt dynamiska äventyr, där varje tråd i ditt arbete är en del av vår framgångssaga, tveka inte att ansöka. Då vi söker en person som delar Vandra Rugs värderingar och visioner är det uppskattat om du läser om företaget och är väl förberedd varför du sökt just det här jobbet: Vandra Rugs | About us (vandra-rugs.com)

Vi söker dig som

  • Är flytande i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har en bakgrund inom konst och/eller arkitektur
  • Har jobbat i en administrativ och säljande roll tidigare

Det är meriterande om du

  • Kan fler språk utöver svenska och engelska
  • Har en utbildning inom konsthistoria eller arkitektur
  • Har erfarenhet inom inredning

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann i ditt arbete då du kommer jobba med beställningsvaror.
  • Relationsskapande och extrovert då du kommer ha många kontaktytor.
  • Affärsinriktad och ser dig själv som en del av företagets utvecklingsresa.
  • Organiserad och inte rädd för att ta dig ann nya arbetsuppgifter.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Vandra Rugs AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här