Sökresultat
Annons-ID: 15097269

Processingenjör inom automation sökes till Magna!

Ta chansen att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet och utvecklas i ett internationellt företag, Ett företag som är det största inom förarassistanssystem och autonom körning! Hos Magna kommer du att ingå i ett internationellt team präglat av samarbete, för att producera kamerasystem i världsklass. Är du redo att fylla dina dagar med problemlösning och analys med fokus på innovation? Välkommen att ansöka idag!

Ansök här

Stad: Vårgårda

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Magna är världsledande inom aktiva säkerhets- och säkerhetskontrollsystem och har fokus på att leverera innovativa, förstklassiga produkter och lösningar till välkända fordonstillverkare. Som processingenjör kommer du att ingå i ett industriteknikteam som omfattar 14 kollegor inom olika processteam med ett gemensamt mål att förbättra och utveckla CMA-området för att producera kamerasystem i världsklass. Du kommer att arbeta med automatiserade maskiner och processer inom området Funktionstest (FT) i Magnas produktionsanläggning i Vårgårda.

Arbetsuppgifterna kommer att vara en blandning av praktiskt och analytiskt arbete. Du kommer att arbeta med felsökning för att finna potentiella förbättringsmöjligheter hos utrustningen inom Magnas produktionsområde. Det innefattar kontakt med både interna och externa parter för att agera som en form av supportfunktion samtidigt som du är delaktig i framtida processutveckling. Sammanfattningsvis handlar det om att förstå och jobba med helheten i maskinen samt de optiska testerna och analysen av detta.

Citat från teamchefen: "Vi är ett team som drivs av och gläds åt teamets gemensamma framgångar där vi ser framemot att få välkomna dig"

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta inom den senaste tekniken i nära samarbete med kompetenta kollegor.
 • En konsultchef som stöttar dig i din personliga utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Identifiera och implementera förbättringar och utvecklingar för befintliga och framtida maskinplattformar
 • Samarbeta nära med utvecklingsteamet för framtida processutveckling
 • Analysera och förbättra processprestanda för att nå tillverkningsmål
 • Ha nära kontakt med de internationella leverantörerna

Vi söker dig som

 • Har slutförd eftergymnasial utbildning inom teknisk fysik, mekatronik eller annat likvärdigt område
 • Har ett gediget tekniskt intresse och visar detta under rekryteringsprocessen
 • Behärskar engelska flytande i både tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Kunskaper i svenska
 • En bakgrund inom optik, antingen från studier eller arbete
 • Erfarenhet inom programmeringsspråken C och/eller Python

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsvillig
 • Innovativ
 • Strategisk
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här