info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099101

Processingenjör sökes till Cambrex!

Cambrex Karlskoga Aktiebolag

Vill du vara en del av något större och bidra till en meningsfull samhällsinsats? Hos Cambrex har du möjlighet att arbeta med kemisk produktion och säkra tillgången till viktiga mediciner. Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå, då är detta rätt plats för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Cambrex Karlskoga Aktiebolag

Plats: Karlskoga

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Januari 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Cambrex är en ledande aktör inom tillverkning av kemiska produkter och har en imponerande historik av att producera innovativa lösningar. Som en del av deras produktionsavdelning kommer du att ha möjlighet att vara med och driva en säker och effektiv tillverkning av deras högkvalitativa produkter. Vi söker engagerade individer som är redo att ta ansvar och växa i sin roll inom en organisation som främjar innovation och utveckling.

I rollen som processingenjör kommer du att vara en nyckelperson för att säkerställa effektiva produktionsprocesser. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor från olika funktioner och gemensamt sträva mot goda resultat. I rollen övervakar du produktionsprocessen och är ofta på plats i fabriken, där du kontinuerligt utreder frågor som rör produkter och processer.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av en trygg organisation där dina initiativ och personliga egenskaper värdesätts.
 • Goda utvecklingsmöjligheter.
 • En rolig vardag där du kommer växla mellan kontorsarbete och övervakning av produktionsprocessen.
 • Generöst friskvårdsbidrag och friskvårdsaktiviteter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cambrex.

Arbetsuppgifter

 • Förbereda och genomföra säkerhetsgranskningar
 • Förbereda och utvärdera processändringar
 • Driva kontinuerliga processförbättringar
 • Stödja fabrikspersonalen i processrelaterade frågor
 • Definiera krav på utrustning för nya/ändrade processer
 • Utreda och förebygga avvikelser i samband med produktion
 • Driva och genomföra kvalificeringar och valideringar
 • Driva och genomföra förbättringsprojekt

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsexamen, gärna med inriktning på kemiteknik, kemi, maskinteknik eller liknande
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
 • B körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från processindustri och tillverkning enligt cGMP. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För den här rollen är det viktigt att du är prestigelös och tar stort ansvar över dina processer.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Cambrex Karlskoga Aktiebolag

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vi tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi är 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Bli direktrekryterad till Cambrex Karlskoga Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099101

Ansök här