info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098068

Processingenjör till Bilfinger Nordics i Helsingborg!

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Vill du bli en nyckelspelare och en ledande kraft i Bilfingers fortsatta tillväxtresa? Just nu söker vi en Processingenjör till teamet i Helsingborg, en person som ska vara med och bygga upp Bilfingers processavdelning i Södra Sverige. Ansök nu och ta steget mot en lysande karriär!

Ansök här

Företag: Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Plats: Helsingborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Bilfinger är en mångsidig leverantör som erbjuder projektering, service, installation och rena ingenjörstjänster inom områdena mekanik, el, automation och isolering. Bilfinger utför allt ifrån kompletta entreprenader och långsiktiga partnerskapsavtal till enstaka tjänster till stora aktörer runt omkring Helsingborg med omnejd. Med skickliga och engagerade medarbetare i hela Norden är Bilfinger redo att forma branschen och fortsätta ta ledningen inom industriell service.

I tjänsten som processingenjör hos Bilfinger kommer du den bli den första processingenjören i uppbyggnaden av processavdelningen i syd. Du kommer arbeta med projektledning i kunduppdrag mot processindustrin i varierande projekt med allt från idé till färdig anläggning. I ditt team hittar du kollegor med bred kompetens inom så väl el, mekanik/piping, process och projektledning. Stöter du på utmaningar så finns alla i teamet där för att hjälpa varandra.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget både regionalt och i norden
 • Flexibla arbetstider med mycket frihet under ansvar
 • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Förmånligt kollektivavtal med arbetstidsförkortning och klämtimmar

Arbetsuppgifter

 • Du kommer arbeta med större och mindre kunduppdrag inom processindustrin
 • Du kommer i din roll även arbeta som projektledare för studier till genomförande i projekt av varierande storlek
 • Processberäkningar och processdesign
 • Ansvara för utredningar och beräkningar av process- och processäkerhetsrelaterade frågeställningar
 • Medverka vid montage samt vid utcheckningar och idrifttagning av anläggningar och fram till färdig installation och slutbesiktning
 • Bistå både kund och kollegor med din expertis inom process

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning förslagsvis en högskoleingenjörsexamen inom relevant område
 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom industrin och/eller processindustrin
 • Är obehindrad i det svenska språket
 • Har B körkort

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av projektledning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Nätverkande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om Bilfinger? Bilfingerkoncernen är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I den nordiska verksamheten, som finns i Sverige, Norge och Finland, finns 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore. Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner – men även miljöteknik och digitala applikationer. Bilfinger är engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med deras kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av deras leveranser och även det som gör dem konkurrenskraftiga.

Bli direktrekryterad till Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bengtsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098068

Ansök här