Sökresultat
Annons-ID: 15097283

Processingenjör till Perstorp AB

Perstorp AB

Our core values Care, Responsibility, Reliability and Focused Innovation are a living part of our company culture. We believe in leading with our hearts and show concern for each other and for the world around us. We want to take responsibility and keep what we promise. We constantly strive to work smarter and better.

Om du, liksom vi på Academic Work, delar Perstorps värdeord så kanske du är deras nästa processingenjör och vår nästa konsult? Vi söker dig som vill arbeta med ständig förbättring och hållbarhetsarbete inom processindustrin.

Ansök här

Företag: Perstorp AB

Stad: Perstorp

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Perstorp AB är ledande inom kemisektorn och arbetar med innovativa lösningsförslag ur ett hållbarhetsperspektiv. Nu söker de en processingenjör med syfte att säkerställa främsta säkerhet och pålitlighet i sina produktionsanläggningar.

Du erbjuds

 • En god introduktion samt skuggning av mer seniora kollegor
 • På Perstorp får du möjligheten att växa och utvecklas
 • Från Academic Work får du en konsultchef som löpande kommer följa upp hur det går på ditt uppdrag

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med riskanalyser av anläggningen för att säkra hållbarhetsarbetet
 • Genomföra investeringsprojekt för att säkerställa säkerhet, hållbarhet och produktion
 • Ansvara för felsökning och optimering av produktionsanläggningar
 • Assistera under installation, drift och uppstart av projekt

Vi söker dig som

 • Har högskoleexamen inom kemiteknik, processkemi eller motsvarande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på båda dessa språk

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från processindustrin
 • Kunskaper kring Lean/Six Sigma

Under rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi tror att du som söker är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du kommer trivas och lyckas i rollen om du är analytisk och strukturerad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Perstorp AB

Perstorp AB är ett världsledande specialkemikalieföretag och deras innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här