My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101359

Processoperatör till ledande LifeScience-företag

Drömmer du om att göra en verklig skillnad i människors liv? Nu har du chansen att omedelbart påbörja en spännande resa som processoperatör hos ett ledande LifeScience-företag. Här är du en viktig länk i kedjan som bokstavligen förbättrar livet för människor världen över med hjälp av medicin i absolut världsklass. Ditt arbete kommer inte bara att vara meningsfullt, det kommer också att vara banbrytande. Tillsammans med ett team av dedikerade kollegor får du tillgång till världsledande utrustning och teknik. Tveka inte, ansök redan idag och bli en del av detta entusiastiska gäng som arbetar mot en gemensam målsättning: att öka livskvaliteten för jordens medborgare. Din chans att göra skillnad börjar här!

Ansök här

Plats: Kungsängen

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, 2 skift

Startdatum: omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi letar efter en Processoperatör till en internationell marknadsledare inom klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Det här företaget är känt för sitt fokus på framsteg och hög kvalitet i skapandet av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av personer som lider av kroniska och allvarliga sjukdomar, både inom och utanför sjukhusmiljön. Deras produkter och tjänster inte bara räddar och skyddar liv utan bidrar också till att förbättra livskvaliteten för individer. Oavsett om det gäller patienter, kunder eller medarbetare, sätter de människan i centrum. Anläggningen i Brunna är en av världens mest moderna produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar och använder en avancerad produktionsprocess.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst i sex månader. Det kan finnas möjlighet till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som förbättrar människors hälsa genom sina produkter
 • En bra arbetsmiljö med glädje och kvalitet i fokus
 • Tydliga arbetsuppgifter med fokus på kvalité och noggrannhet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Uppvägning av råvaror för intern och extern produktion
 • Planera, förbereda och utföra tillverkningar enligt styrande och redovisande dokument.
 • Underhålla, rengöra och hantera utrustning, material samt lokaler enligt gällande instruktioner och rutiner inom verksamheten.
 • Säkerställa att produktionslokalernas hygienkrav upprätthålls
 • Medverka vid upplärning och introduktion av nyanställd personal

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av arbete inom produktion och processindustri, gärna inom läkemedelstillverkning
 • Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Är i god fysisk form, då arbetet kan kräva tunga lyft

Det är meriterande om du har

 • Har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
 • Har goda kunskaper inom GMP

För att lyckas i rollen ser vi att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är noggrann. Vidare innehar du initiativförmåga, är engagerad och ansvarstagande.

Övrig information

 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 mån
 • Arbetstider: 2 skift
 • Placering: Kungsängen

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sabrin Kanone eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sabrin.kanone@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101359

Ansök här