My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102904

Processoperatörer till Adven!

Adven Sverige AB

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven processoperatörer till deras nystartade kontrollrum i Örebro. Är du en ansvarstagande person med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Adven Sverige AB

Plats: Örebro

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: september 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiomställningen, i en verklighet där alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter Adven, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna som samhället har framför sig samarbetar Adven med kunder, kommuner och leverantörer. Adven erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål.

Under 2023 upprättade Adven ett kontrollrum i Örebro, med syfte att effektivisera processen och optimera produktionen. Succesivt kommer Advens anläggningar att kopplas upp mot kontrollrummet. Idag arbetar två processoperatörer samt en driftledare i kontrollrummet och vi söker nu resterande fyra processoperatörer till teamet. Du kommer in i ett tidigt skede av en nystartad satsning med möjlighet att påverka utformningen av funktionen framåt. Du får en viktig roll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Som ny i rollen introduceras du av driftledaren och följer en individuell introduktionsplan utformad utifrån dig och din tidigare erfarenhet. Kontrollrummet är öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift, dag, kväll och natt samt ingå i beredskap. Initialt innebär tjänsten dock dagtidsarbete, vardagar, innan kontrollrummet är i fullskalig drift.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Adven.

Du erbjuds

 • Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
 • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
 • Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några

Arbetsuppgifter

 • Som processoperatör är du med och övervakar och styr tillverkningsprocesser och ditt arbete sker från ett kontrollrum
 • Processövervakning och processtyrning
 • Delta i utvecklingsprojekt gällande produktions- och kvalitetshöjande förändringsarbete
 • Avvikelsehantering
 • Operativt ansvar för att produktionen körs på ett optimalt och säkert sätt, enligt gällande produktions- och underhållsplan
 • Ringa ut en beredskapsperson till berörd anläggning vid behov

Vi söker dig som

 • Tidigare arbetat i en för tjänsten relevant roll, som t.ex. processoperatör eller drift- och underhållstekniker
 • Har god dator- och systemvana och tidigare arbetat i en driftrelaterad IT-miljö
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet
 • Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift, då språket används i arbetet

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att hantera och köra fastbränslepannor, och för övrigt:

 • Har en utbildning inom energi
 • Är certifierad pannskötare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Övrig information

 • Start: September 2024
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Örebro, Aspholmen
 • Arbetstider: Initialt vardagar 7-16, därefter skiftgång med beredskap

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Adven Sverige AB

Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum. Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se.

Bli direktrekryterad till Adven Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Tuvestad Örebro eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102904

Ansök här