info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099555

Projektingenjör inom automation i Pharmaprojekt till kund i Malmö

Vår kund expanderar kraftigt och till sin projektverksamhet inom Pharma söker de nu en projektingenjör inom automation som ska arbeta med att utveckla deras automations- och digitaliseringslösningar till slutkunder. På denna arbetsplats arbetar du med ett stort, etablerat varumärke, du är delaktig i att driva tekniken framåt och jobbar nära kunderna. Du har en stark position att påverka både projektet och din egen utveckling. Urval sker löpande, så passa på att ansöka redan idag.

Ansök här

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som projektingenjör kommer du att arbeta som automationsingenjör inom vår kunds stora Pharmaprojekt. Du kommer att ingå i affärsområdet Process Automation som utvecklar och levererar framtida automations- och digitaliseringslösningar i vår kunds projektleveranser till slutkunder. Projekten drivs in-house från kontoret i Malmö och är av hög automationsteknisk komplexitet där du får arbeta och ständigt utvecklas tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där erfarenhet- och kunskapsdelning är en stark del av kulturen.

Rollen omfattar generellt att ta fram systemdesign, programmering och systemutveckling samt tester, dokumentation och driftsättning. Du kommer kombinera att arbeta praktiskt med tekniken så väl som att du är med och skapar kompletta systemlösningar. Du kan omvandla kundernas processbehov till automationslösningar, vi tror även att du vill släppa fram ditt driv för att ta fram nya innovativa automations- och industriella IT-lösningar tillsammans med dina kollegor i projekten.

I denna roll kan du vara med och påverka hur dina arbetsdagar ska se ut beroende på ditt intresse och din kompetensprofil. Det finns möjligheter att bli delaktig i projektets alla faser från idé till driftsättning och uppföljning med kunderna. Kortare resor i tjänsten förekommer i samband med främst kundmöte, leverantörsbesök och driftsättning.

Vi söker dig som

  • Har en teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande alternativt gymnasienivå med tillhörande yrkeslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet som ingenjör inom automation, industriella styrsystem, systeminstallation/uppgraderingar (1-3 år)
  • Har erfarenhet och kunskaper i 800xA
  • GAMP
  • Tidigare arbetat med Pharma/läkemedelsprojekt (alternativt annan liknande regulatorisk bransch)
  • Behärskar både det svenska och engelska språket i skrift och tal då det är en förutsättning för att klara arbetsuppgifterna.
  • B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målinriktad och utvecklingsbenägen
  • Duktig på samarbete
  • Prestigelös och flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Nielsen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099555

Ansök här