Sökresultat
Annons-ID: 15097596

Projektingenjör inom infrastruktur

Eiffage Infra-Nordic AB

Vi söker en projektingenjör till Eiffage där du får möjlighet att bidra till ett unikt infrastrukturprojekt, Bohusbanan. Har du erfarenhet av att arbeta som projektingenjör och vana av att vara delaktig i byggskeden kan detta vara rollen för dig.

Ansök här

Företag: Eiffage Infra-Nordic AB

Stad: Uddevalla

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, 100 %

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker för Eiffages räkning en projektingenjör till Bohusbanan i Ljungskile. Här kommer du att bli en viktig nyckelspelare i det pågående repareringsarbetet av tågtunnlarna längs Bohusbanan. Som projektingenjör förväntas du arbeta självgående, med stor noggrannhet och ägandeskap i dina arbetsuppgifter. Vidare kommer du att arbeta i nära samarbete med en erfaren projektledare. Du kommer till största del att arbeta med ÄTA och UA-hantering, därtill kommer det även att ingå planering och uppföljning av projektet. Projektet förväntas pågå till sommaren 2024.

Du erbjuds

 • En arbetsplats där du ges möjligheten att påverka det lilla företaget i grunden och samtidigt ha uppbackningen av ett stort bolag.
 • Att bli en del av företagets framfart i Norden.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för ÄTA- och UR hantering
 • Biträda projekledaren i planering och uppföljning av projekt
 • Strukturera och administrera projekten i projektsystemen så att projekten uppfyller kraven gällande rutiner

Vi söker dig som

 • Har en högskoleingenjörsutbildning inom bygg/anläggning alt. annan utbildning/erfarenhet som anses likvärdig
 • Har ett par års erfarenhet av att arbeta i projekt i rollen som Projektingenjör, med arbetsuppgifter inom entreprenadjuridik och avtalsrätt
 • Är van användare av Excel då du dagligen kommer att arbeta i detta
 • Har vana av att vara delaktig i byggskeden
 • Har flytande kunskaper i engelska och svenska, då företaget officiella språk är engelska och arbetsspråket för administrationen är svenska

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från Trafikverkets system, då detta är Eiffage kund

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Eiffage Infra-Nordic AB

Eiffage Infra Nordic är en del av Eiffage Infra-Bau. Eiffage Infra-Bau SE och dess dotterbolag har mer än 150 års byggerfarenhet i Tyskland, Europa och Asien. Företaget designar och bygger, driver infrastrukturer och producerar byggmaterial. Sedan många år har de varit etablerade inom vägbyggnad, anläggning och konstruktion.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här