Sökresultat
Annons-ID: 15096110

Projektingenjör med inriktning mot automation till Nolato Plastteknik!

Har du en bakgrund inom teknik, är i början av karriären och redo för nästa utmaning? Vi söker nu dig som är redo för en ny roll som projektingenjör hos innovativa Nolato Plastteknik där framåtanda, hållbarhet och kvalitet står i fokus. Med kunder inom olika branscher, ges du möjlighet till en dynamisk arbetsroll och stor möjlighet till professionell utveckling, med seniora kollegor i teamet, att lära av. Här kommer du ut till en arbetsplats som uppmuntrar dig att hellre testa för att lära dig, än att uppnå perfektion direkt!

Ansök här

Företag: Nolato Plastteknik AB

Stad: Göteborg

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Hösten 2023

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nolato Plastteknik, en del av den börsnoterade Nolatokoncernen, är en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av polymera produkter. Med sina över 6 000 anställda världen över erbjuder Nolato innovativa och hållbara lösningar inom plastteknik. Genom sin expertis utvecklar Nolato Plastteknik nya tillvägagångssätt för att erbjuda sina kunder rätt kompetens för alla typer av utmaningar.

I din roll som Projektingenjör med inriktning mot automation ansvarar du för all kringutrustning relaterad till formsprutningen av produkter, dessutom är du delaktig i framtagandet av offerter vilket innebär tät kontakt med leverantörer. Du kommer att utgå från Nolatos kontor och anläggning i Hisings Backa och kommer att tillhöra Teknik- och kvalitetsavdelningen. I dina arbetsuppgifter ingår kravställning, införskaffande samt implementering av produktionsutrustning i fabriken. Du kommer att arbeta nära representanter från andra avdelningar, såsom verktygsavdelningen, produktionsteknik och inköp, i olika projekt.

Arbetsplatsen består av cirka 100 medarbetare och du kommer att få vara med genom hela projektets omfattning, från dess inledande skede till dess avslutning. Det innebär att du kommer att vara involverad i alla steg av projektet, från framtagningen av de första ritningsunderlagen till den första serieleveransen.

För att lyckas i rollen som Projektingenjör krävs att du har god förståelse och intresse för tekniska lösningar. Vidare krävs en god kommunikativ förmåga samt viljan att samarbeta, då det dagliga arbetet består av kontakt mellan både interna och externa parter.

I denna roll får du möjlighet att se tydliga resultat av ditt arbete eftersom du arbetar nära produktionen. Därför är det viktigt att du har ett praktiskt intresse och trivs med att vara hands-on. Rollen som Projektingenjör är bred och flexibel, vilket ger dig en unik möjlighet att forma den efter dina egna preferenser. Nolato värdesätter utveckling och uppmuntrar till egna initiativ för att förbättra arbetet.

Du erbjuds

  • En gedigen onboardingprocess i form av ett introduktionsprogram som ger möjlighet att lära känna såväl avdelningar, strategier och processer
  • Att bli en del av ett team med mycket kompetens i form av seniora kollegor
  • En möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom formsprutning av plast

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant tekniskt område
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har minst ett par års relevant erfarenhet från tillverkningsindustrin

Det ses som meriterande om du tidigare arbetat i projektform samt har vana av att ha kontakt med kunder/leverantörer. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av automation.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Innovativ
  • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nolato Plastteknik AB

Nolato Plastteknik AB är en del av den börsnoterade svenska Nolatokoncernen och bedriver verksamhet i Europa, Nordamerika och Asien. Koncernen är en ledande tillverkare och utvecklare av produkter i polymera material såsom plast, silikon och TPE. Nolato grundades 1938 i Torekov, nära Båstad, och har sitt huvudkontor kvar på samma plats trots att majoriteten av verksamheten nu är internationell. Med över 6 000 anställda är Nolato en framträdande aktör inom branschen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här