My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100152

Projektingenjör till Sweco

Sweco

Vill du ha ett jobb som gör skillnad och vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Sweco söker nu en Projektingenjör! Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom anläggning, järnväg, spårväg och tunnelbana. Sweco erbjuder tjänster inom hela kedjan, allt från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av infrastruktur. Vi söker dig som är placerad i Stockholm, Uppsala, Norrköping, Västerås, Linköping eller närliggande stad.

Ansök här

Företag: Sweco

Plats: Linköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Januari

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som projektingenjör kommer du att ingå i en uppdragsledningsgrupp där du tillsammans med erfarna kollegor arbetar i större komplexa multidisciplinära infrastrukturuppdrag.

Du erbjuds: Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. På Sweco värdesätts hållbarhet, öppenhet och utveckling. Hos dem ingår du i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare.

Du kommer arbeta tillsammans med kollegor inom uppdragsledning och uppdragsstyrning. Här arbetar bland annat projektledare för multidisciplinära infrastrukturuppdrag, projektingenjörer, BAS-P och projekteringsledare i några av Sveriges största järnvägs- och anläggningsuppdrag. Du kommer arbeta tekniköverskridande tillsammans med kollegor på andra orter och inom andra kompetensområden. För Sweco är erfarenhetsutbyte och att bygga goda samarbeten med kollegor och kunder en naturlig del i arbetet. Tjänsten är tänkt att vara en uppstartsroll där det finns goda möjligheter att utvecklas som t ex uppdragsledare eller specialist inom uppdragsstyrning. Det finns även öppningar för att på sikt få arbeta i projekt i Europa.

Arbetsuppgifter

  • Tidsplanering, kravsamordning, kvalitetssamordning och ekonomiuppföljning
  • Ansvar för ditt eget arbete när det gäller affärsmässighet, kvalitet, tidshållning, leverans och resursplanering
  • Att utveckla ditt interna nätverk och bygga kundrelationer

Vi söker dig som

  • har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad eller annan motsvarande erfarenhet/utbildning som bedöms som likvärdig
  • har runt 1-2 års erfarenhet av arbete som projektingenjör, gärna inom infrastrukturuppdrag
  • talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda används i den dagliga kontakten med kollegor och kund

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Microsoft Project, ProjectWise, Microsoft Office, Primavera

För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och ett väl utvecklat kontaktnät inom branschen. Har lätt att etablera kundkontakter och har en bra känsla för kundens behov.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Fresk eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn10@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100152

Ansök här