info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099561

Projektingenjör till Trafikverket i Malmö

Trafikverket

Har du nyligen tagit examen inom samhällsplanering, infrastruktur eller liknanade och är intresserad av att arbeta hos Trafikverket? Vi på Academic Work letar nu efter dig som brinner för samhällsutveckling och som vill vara en del av att utveckla och planera rese- och transportlösningar för framtidens samhälle. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll samt har en fallenhet för att skapa goda relationer både internt och externt. Som konsult via oss har du nu möjlighet att påbörja din karriär som projektingenjör på Trafikverket. Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Ansök här

Företag: Trafikverket

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: December

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer i denna roll att tillhöra avdelningen Verksamhetsstyrning vid Verksamhetsområdet Underhåll. Rollens övergripande syfte är att ge stöd till avdelningschef och ledningsgrupp i övergripande ledningsarbete samt administration med målet att öka effektiviteten. Inom uppdraget ingår även att leda mindre utvecklingsprojekt som leder till ständiga förbättringar och utveckling.

Du erbjuds

 • Ett skräddarsytt utbildningsprogram genom Academic Work i syfte att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik.
 • En varierad och utvecklande vardag tillsammans med engagerade interna kollegor men även externa aktörer
 • Stöttning från Academic Work och en dedikerad konsultchef

Arbetsuppgifter

 • Administrera ledningsgruppsmöten; agenda, kalenderhantering, presentationsmaterial.
 • Stöd i delar av introduktion/mottagande av nya medarbetare, vid användande av IT-hjälpmedel samt fakturahantering.
 • Leda och driva mindre utvecklings- och utredningsuppdrag.
 • Bidra till ett effektivt och kvalitativt förbättringsarbete.

Vi söker dig som

 • Har högskole- eller universitetsutbildning om minst 180 HP inom samhällsplanering, infrastruktur alternativt annan utbildning som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (Bifoga ditt examensbevis redan i ansökan.)
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift för intern och extern kommunikation
 • Har B-körkort
 • Drivs av att arbeta i en föränderlig miljö och anta utmaningar i det dagliga arbetet.
 • Har ett stort intresse för samhällsutveckling och infrastruktur

Vi tror att du som säker

 • Har en god förmåga att ta initiativ
 • Är strukturerad
 • Är duktig på skapa goda relationer och samarbeta

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Malmö (Möjlighet att arbeta remote 2 dagar i veckan)

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Trafikverket

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Läs mer om Trafikverket på deras hemsida: https://www.trafikverket.se/om-oss/

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Nielsen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099561

Ansök här