My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104310

Projektingenjör till Trafikverket och Västlänken

Trafikverket

Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn, med fördel inom offentlig förvaltning, samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som vill arbeta i en administrativ roll inom ett av Sveriges största projekt. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Trafikverket

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör, där du kommer arbeta med Västlänken. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du primärt kommer att samordna fakturagranskningen för de fakturor som inkommer från entreprenörer. Du kommer även att få samordna kvalitetsarbetet inom projektets beställarorganisation.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt

Du erbjuds

 • Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
 • En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
 • Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.

Arbetsuppgifter

 • Biträda projektledare i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.
 • Biträda projektledaren med uppföljning och samordning av ärendehanteringen.
 • Medverka vid interna och externa möten.
 • Stöd i arbetet med att diarieföra handlingar.

Vi söker dig som

 • Har minst högskoleutbildning 180 hp inom sektor samhällsbyggnad, med fördel offentlig förvaltning, alternativt utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget. (Examensbevis ska visas)
 • Grundläggande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Som person ska du vara resultatorienterad och drivas av att arbeta i en föränderlig miljö samt anta utmaningar i det dagliga arbetet.
 • Har ett stort intresse för samhällsutveckling.

Meriterande:

 • Erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.
 • Avslutad högskoleutbildning inom Offentlig förvaltning

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Initiativtagande, relationsskapande och samarbetsinriktad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Dina Mandaric eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104310

Ansök här