My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099903

Projektingenjör till världsledande energiföretag i Landskrona!

Vill du vara med och förändra världen och göra skillnad på riktigt? Vår kund banar vägen för teknik och möjliggör transformationen som krävs för att påskynda energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. I denna spännande och expansiva fas utökar avdelningen för el och automation med en Projektingenjör. Som Projektingenjör inom segmentet "transmission" blir du en del av Cooling Systems i Landskrona. Detta innebär ett globalt ansvar för utveckling och tillverkning av kylsystem för kraftelektronikapplikationer som kräver vattenkylsystem med hög tillförlitlighet och tillgänglighet där kunden och kvalitet är i fokus. Här ges du möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i projekt som gör verklig skillnad i samhället. Ansök till tjänsten redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Ansök här

Plats: Landskrona

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, kontorstider

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund utvecklar världens energisystem för att bli mer hållbart, flexibelt och säkert. Som den banbrytande teknikledaren, samarbetar de med kunder och partners för att möjliggöra en hållbar energiframtid – för dagens och framtidens generationer. Till följd av den gröna energiomställningen ökar behovet av kylning av kraftelektronik. I rollen som Projektingenjör kommer du arbeta med projektering av kylsystem till HVDC och SVC anläggningar. För att trivas i rollen är det av stor vikt att du har ett starkt teknikintresse och drivs av problemlösning. Som projektingenjör ingår du i ett sammansvetsat team där det är högt engagemang och mycket eget ansvar. Arbetsuppgifterna ställer även krav på att du har ett nära samarbete med hela teknik och produktionsavdelningen och är med från säljfas till provning. Det förekommer även resor för Idrifttagning och SAT.

Du erbjuds

 • En möjlighet att komma in på ett spännande globalt bolag med en framtidsvision utöver det vanliga.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Självständigt ansvara för el-projektering i tilldelade projekt.
 • Arbeta med El-design; PLC programmering, konstruktion, BOM, ES.
 • Ha kundkontakt och agera support kopplat till el-design.
 • Delta i diverse komponenttestning, fabrikstester och FAT.
 • Skapa kvalitetsdokument så som provningsprotokoll, funktionsbeskrivningar m.m.

Vi söker dig som

 • Besitter en eftergymnasial utbildning yrkeshögskola/Högskola eller liknade arbetserfarenhet.
 • Du är driven och vill utvecklas samt lära dig teknik och jobba i projektverksamhet.
 • Du har erfarenhet av PLC programmering samt industriell elkonstruktion av automatikskåp och kan programmera och konstruera självständigt med vägledning från seniora ingenjörer.
 • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska och kan använda det i så väl tal som skrift då arbetsuppgifterna ställer krav på detta.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av ABB Automation Builder, ELPROCAD eller liknande mjukvara.
 • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med projekt inom automation och eldesign.

"För mig är en positiv inställning samt hållbarhet i både produkt och arbetsliv viktigt. Målet för mig som chef är att skapa ett team där vi hjälper varandra och ingen arbetsuppgift är för liten eller för stor. Det bästa sättet att samarbeta och skapa kvalitet är utbytet av kunskap, information och erfarenheter" - Anställande chef.

Som person är det av stor vikt att du är positiv, driven och målinriktad. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Kühler eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099903

Ansök här