info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099544

Projektingenjörer sökes till Projekt Förbifarten, Trafikverket!

Trafikverket

Vi eftersöker för Trafikverkets räkning två projektingenjörer med kunskap och intresse av projektuppföljning till Programstaben. Som projektingenjör i denna roll kommer du att tillhöra stödfunktionen Programstaben inom Projekt Förbifarten. Programstaben ansvarar för den strategiska ledningen och styrningen av programmet som säkerställer att det finns gemensamma arbetssätt samt uppföljning och rapportering av programmets verksamhet. Programstaben ansvarar för ekonomi, risk, tidsplanering, arbetsmiljö, kvalitet, säkerhet, och kris.

Ansök här

Företag: Trafikverket

Plats: Sundbyberg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som projektingenjör i denna roll kommer du bland annat biträda och stötta upp projektet med uppföljning avseende framförallt tid och kostnader, medverka vid kontakt med externa intressenter som exempelvis enteprenörer. Bortsett från det kommer du också bidra med erfarenhetsåterföring mellan projektens alla delar avseende framförallt ekonomi och tidsplanering.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap, excel och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

 • Skräddarsytt utbildningsprogram.
 • Löpande coachning.
 • Ett värdefullt kontaktnät av andra projektingenjörer inom programmet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande samt och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här.

Arbetsuppgifter

 • Biträda och stötta projektet med uppföljning avseende tid och kostnader.
 • Medverka vid kontakter med externa intressenter, t ex entreprenörer och myndigheter.
 • Bidra med erfarenhetsåterföring mellan projektens olika delar.

Vi söker dig som

 • Innehar en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning, med examensbevis om minst 180 HP, alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant. Vi ser positivt på om du är utbildad ekonom med ett tekniskt intresse. Bifoga ditt examensbevis i ansökan.
 • Besitter goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, primärt excel.
 • Du som person är kommunikativ och gillar att interagera med både interna och externa parter.
 • Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
 • Besitter god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här processen. Utöver att du är ekonomiskt intresserad och ser fram emot att applicera dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang, tror vi att du är kommunikativ, lösningsorienterad och självgående i ditt arbete. Vidare tror vi att du är noggrann, nyfiken, initiativtagande och besitter en god samarbetsförmåga som kan nyttjas väl i ditt arbete. Vi tror att några av dina utmärkande egenskaper skulle beskrivas som att vara:

 • Noggrann.
 • Kommunikativ.
 • Självgående.
 • Initiativtagande.
 • Samarbetsvillig.

Ett personlighets- och ett logistiktest kommer att skickas ut i början av rekryteringsprocessen.

Övrig information

 • Start: I början av 2024.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Sundbyberg.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Trafikverket

Läs mer om Trafikverket: Här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ellen Trojmar eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099544

Ansök här