info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099835

Projektledare digitalisering och affärsutveckling till American Express

American Express

Bli en del av det roligaste jobbet på American Express! Vill du göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag och få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Siktar du på ett nästa steg i karriären att utvecklas inom digitalisering, då ska du inte missa den här chansen!

Ansök här

Företag: American Express

Plats: Minst 3 dagar/veckan på kontoret på Gärdet

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 38h/veckan

Startdatum: Omgående efter överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker en Projektledare inom digitalisering och affärsutveckling till American Express och teamet Digital Capabilities and Partnerships. I rollen är du en nyckelspelare i resan mot att digitalisera och att driva den internationella strategin av att bli "Mobile First". Strategin innebär att driva och utveckla kundresan genom AMEX Experience-appen. Du kommer att arbeta mot samtliga marknader och vara kontaktpunkten för såväl lokala som internationella team. I rollen är du ansvarig för den dagliga planeringen, underhållet och utvecklingen av digitala möjligheter och tredjepartsrelationer.

Du kommer att tillhöra ett agilt och engagerat team på American Express som tillsammans arbetar efter samma högt uppsatta mål. Teamet har högt i tak och en stark feedbackkultur med fokus på professionell och personlig utveckling. Tillsammans arbetar ni för digitalt engagemang och förbättra de digitala resorna på American Express.

Academic Work har sedan flera år tillbaka haft ett gott samarbete med American Express och vi har i dagsläget flera konsulter på olika avdelningar. Även detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express.

Du erbjuds

 • Utvecklas tillsammans med ett starkt varumärke i en internationell miljö
 • En värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken.
 • Utvecklingsmöjligheter där du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt.

Arbetsuppgifter

 • Skapar, leder och ansvarar för projekt i tekniska system
 • Lanserar, presentera och utbildar nya produkter, funktioner, processer och förmåner
 • Utrullning av både befintliga och nya funktioner till alla marknader
 • Delegera och samarbetar med interna och externa intressenter
 • Hanterar Stakeholder Management och Senior Leadership
 • Ansvarar för ett holistiskt perspektiv på detaljer i ditt arbete
 • Utveckla nya digitala möjligheter
 • Upprätthålla relationer och följa upp rutiner, effektivitet och resultat
 • Resor i tjänsten kan förekomma
 • Övriga uppgifter som kan tillkomma i projektledarrollen

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenheter av att arbeta i en liknande roll som projektledare, team leader eller som vi bedömer likvärdigt
 • Har goda presentationsfärdigheter och kan inspirera, utbilda och kommunicera över olika nivåer inom organisationen
 • Har ett helhetsperspektiv och en holistisk förmåga i ditt arbetssätt och du gillar att arbeta med stort ansvar över både det operativa och strategiska
 • Har ett starkt intresse för digitalisering och att arbeta för kundresan
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenheter och förståelse för större och komplexa organisationer.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och din motivation för tjänsten. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Inspirerande
 • Självutvecklande
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

American Express

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resebyrå. När du arbetar som konsult för Academic Work är du ansiktet utåt till vår kund, American Express och är därför en nyckelspelare för vårt samarbete.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Klara Yngvesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099835

Ansök här