My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100512

Projektledare inom belysning söker till Bogfelts!

Bogfelts Street Lights AB

Har du ett par års erfarenhet som projektledare och en förståelse för el eller belysning? Bogfelts har erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1989 när det gäller offentlig belysning och söker nu fler kollegor. Hos Bogfelts har du alla förutsättningar för att bygga vidare din karriär så ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: Bogfelts Street Lights AB

Plats: Danderyd

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. De är i dagsläget verksamma i Stockholms län, Mälardalen och Växjö, med kontor i Danderyd och Örebro. Bogfelts har erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1989 när det gäller offentlig belysning. Bolaget har vuxit sig större med åren och har idag resurser att erbjuda deras kunder en totallösning!

Bogfelts arbetar långsiktigt och skapar goda relationer och är en pålitlig aktör med god ekonomisk ställning. De är ett serviceinriktat företag som alltid har kundens mervärde i fokus. De har drift-och underhållsavtal med kommuner och andra uppdragsgivare för totalt ca 270 000 ljuspunkter. Verksamheten har utvecklats positivt och sysselsätter ca 90 kunniga medarbetare runt om i landet.

Bogfelts utvecklar ständigt sin personal och dess kompetens för att möta framtidens utveckling inom belysningstekniken och behöver nu utöka med ytterligare två projektledare. Du kommer att planera och leda projekten och personalen genom ett tätt samarbete med dessa samt dina beställare och ansvara för ekonomi och kundnöjdhet. Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt.

Du erbjuds

 • Möjligheten till en karriär i en utvecklande arbetsmiljö där du kan växa på både ett personligt och ett professionellt plan
 • Möjligheten att arbeta med engagerade kollegor i en platt och familjär organisation

Arbetsuppgifter

 • Leda och följa projektets framdrift samt fatta beslut om planering av arbete, beställning av material, ansökning av tillstånd etc.
 • Medverka från tidigt skede i utformningen av projektet till färdigställande och överlämnande till slutkund och deltagande vid besiktning
 • Ha kontakt med myndigheter och ser till att efterlevnad av för projektet gällande krav och lagstiftning följs
 • Ansvara för det interna och externa informationsflödet och beräknar samt lämnar offerter till beställare
 • Ansvara för offert, budget och framtagande fakturaunderlag till beställare
 • Planera, följa och utvärdera projekten löpande i sin helhet och där projektens längd varierar allt ifrån en vecka till en månad i snitt

Vi söker dig som

 • Har ca 2-3 års erfarenhet från att leda arbete som projektledare vilket gett dig en god förmåga att hantera personal, alternativt relevant utbildning
 • Har förståelse för el samt elinstallation
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten
 • Har erfarenhet av viss ekonomisk hantering, t.ex. framtagande av offerter och fakuraunderlag
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Utbildning inom projektledning och/eller ekonomi
 • Tidigare erfarenhet från belysningsbranschen
 • Tidigare erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående och lösningsorienterad
 • En god ledare med hög samarbetesförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer
 • Strukturerad och organiserad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Molly Rytter eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100512

Ansök här