Sökresultat
Annons-ID: 15097519

Projektledare inom säkerhet till NSS!

Nordic Safety Solutions (NSS) erbjuder kompletta säkerhetslösningar och söker nu en projektledare. Här kommer du få ett helhetsansvar över spännande elektroniska projekt där vi kan garantera att du kommer utvecklas massor. Trots sin etablerade roll på marknaden erbjuds du här ett bolag med en mindre bolags mentalitet, korta beslutsvägar och en god gemenskap. Är du en en resultatinriktad person med en naturlig ådra för problemlösning kan detta vara ditt drömjobb. Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Nordic Safetysolutions AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid, långsiktigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

NSS är en helhetsleverantör av säkerhetslösningar och arbetar med allt från lås, kameraövervakning och passersystem till inbrottslarm, dörrautomatik och nödutrymning. Med andra ord är de en trygg partner för b.la. bostadsrättsföreningar, byggbolag och arbetsplatser över hela Sverige. För NSS är kvalitét A & O och tar därför hand om hela processen så att kunden ska känna sig trygg från start. Ambitionen är såklart att NSS ska fortsätta vara den mest kvalitativa säkerhetspartnern och där kommer du som projektledare spela en viktig roll.

Som projektledare kommer du ansvara för att projektplanen följs, både ur ett ekonomiskt- och tidsperspektiv. Projekten är varierande men du kommer i huvudsak ansvara för projekt av elektronisk karaktär, exempelvis gällande deras lösningar kring inbrottslarm, passersystem och CCTV där du kommer få hantera olika frågeställningar med hänsyn till gällande lagar och regelverk. Här kommer du ha stora kontaktytor både internt- och externt. Du kommer dels ha kontakt med kunder, dels arbetsleda dina kollegor i projektet.

Vi hoppas att vi lyckats fånga ditt intresse för rollen och företaget - du kommer få veta mycket mer under rekryteringsprocessens gång!

Du erbjuds

 • En ansvarstagande roll på ett ledande bolag i säkerhetsbranschen
 • Kompetenta och engagerade kollegor som värdesätter arbetsmiljö och teamwork
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work. Avsikten är att du ska trivas i rollen och efter tid bli anställd direkt hos NSS. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Skapa arbetsorder, tilldela säkerhetstekniker och göra inköp relaterade till projekten
 • Ha ett övergripande ansvar för samordning, planering och genomförande i tilldelade projekt
 • Ta emot serviceärenden, göra inköp och planera i övergripande planeringsverktyg
 • Leda och motivera personalen i projekten
 • Uppföljning av timrapportering och utfall av projekt
 • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad om nya produkter, produktförändringar och prisförändringar
 • Projektera och ta fram offert enligt förfrågan. Detta görs i samråd med VD vid större förfrågningar.

Vi söker dig som

I rollen som projektledare kommer du vara ansvarig för att projekten flyter på som planerat och i det arbetet finns många spännande utmaningar att ta sig an. För att trivas i rollen behöver du därför vara en van problemlösare och trivas i ett resultatdrivet arbetsklimat. Dina dagar kommer också bestå av att koordinera, leda och motivera dina kollegor i projekten, och för att lyckas i rollen krävs att du är en people-person som har lätt att samarbeta med andra. Utöver detta ser vi gärna att du:

 • Har tidigare erfarenhet av att driva projekt, t.ex. i rollen som projektledare, arbetsledare, elektriker eller motsvarande.
 • Kunskaper inom elektronik och tillhörande regelverk
 • Kan uttrycka dig obegränsat på både svenska och engelska
 • B-körkort

Vi blir extra nyfikna om du:

 • Har tidigare erfarenhet av säkerhetsbranschen

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här