info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099824

Projektledare inom säkerhetssystem till Sectragon

Sectragon AB

Genom en inspirerande, intressant och utmanande arbetsplats med kompromisslöst fokus på kvalitet är visionen att ha nöjda kunder och engagerade medarbetare. På Sectragon får du som Projektledare möjlighet att nyttja din värdefulla kompetens i spännande projekt i varierande miljöer, men också utvecklas tillsammans med ett starkt team om 26 personer. Stor vikt läggs på den personliga utvecklingen genom uppmuntran till eget ansvar och initiativtagande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Sectragon AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Sectragon är en snabbväxande och modern säkerhetsleverantör som riktar in sig mot offentlig sektor och andra större bolag där höga krav ställs på kvalitet och kompetens. Erbjudandet består av skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhetsteknik, bl.a. integrerade säkerhetssystem, lås, dörrautomatik, passersystem, brandlarm och CCTV. Sectragon AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom inbrottslarm larmklass 2, kamerabevakningssystem och brandlarm.

Du blir en del av ett sammansvetsat, kompetent team om 26 personer som utöver arbetet även gärna umgås och lär känna varandra. Sectragon är en del av den börsnoterade koncernen TCECUR, som är en utav de större koncernerna inom säkerhetsbranschen.

Som projektledare inom säkerhetssystem hos Sectragon jobbar du med både projekt som innefattar integrerade säkerhetssystem men även renodlade passersystem, i nära samarbete med Sectragons kunder, som återfinns inom segmenten offentlig sektor, fastighetsutveckling och logistik.

Du erbjuds

 • Stort engagemang och delaktighet i verksamheten där du får gehör för dina tankar och idéer och erbjuds en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett företag som aktivt arbetar för att ha friska, glada och välmående medarbetare som verkligen trivs på sin arbetsplats

Arbetsuppgifter

 • Ansvarar för kalkylering, framtagande av systemlösningar, offerter och genomförande av projekt.
 • Ha kontakt med beställare och leverera förstklassig service
 • Hantera diverse administrativa uppgifter, fakturering och resursplanering
 • Genomförande av projekt i en hög standard i alla led
 • Hantera inköp

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet från rollen som Projektledare inom säkerhetssystem alternativt närliggande branscherfarenhet, du kan även ha arbetat som Säkerhets-/installationstekniker och är redo för att ta nästa steg i karriären
 • Har erfarenhet av att projektera säkerhetssystem
 • Har erfarenhet från säkerhetsbranschen

Det är meriterande om du har

 • Systemkunskap/certifikat i RCO/RCARD/M5 MEGA
 • Certifikat Behörig ingenjör inbrottslarm enl. SSF 1016
 • Kunskaper inom ett eller flera av följande system: ARX, Omnis, ACT & SPC

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självutvecklande
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sectragon AB

Här kan du läsa mer om Sectragons vision och strateiska mål.

Bli direktrekryterad till Sectragon AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mikaela Hofstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099824

Ansök här