Sökresultat
Annons-ID: 15097554

Projektledare mot fond på svensk storbank

Vår kund är en ledande nordeuropeisk finanskoncern med kundbaser bland både privatpersoner och organisationer. De är konsekvent erkända för deras expertis och kundcentrerade tillvägagångssätt, vilket de uppnår genom att lyssna på deras kunder, engagera sig i kvalitet och förtroende och uppmuntra ett entreprenörstänkande i allt de gör. Låter det som en passform för dig? Denna delen av banken är en av nordens största kapitalförvaltare och förvaltar ett brett spektrum av fonder och mandat inom de flesta tillgångsslag, för såväl privatkunder som institutionella investerare. Vi söker nu en projektledare till vårt produkt- och processutvecklingsteam och kanske är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid, 38,5 h / vecka

Startdatum: Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som projektledare inom vår kunds produkt- och processutvecklingsteam kommer du arbeta i en global miljö. I samarbete med ett team av begåvade kollegor med olika bakgrund och kompetenser kommer du att driva deras projektportfölj inom divisionen. Ditt nära samarbete med olika affärsområden, verksamheter och teknikteam, allt inom ett agilt ramverk, kommer att vara avgörande för din framgång. Som projektledare kommer du att hantera olika uppgifter och projekt, som omfattar nya fondlanseringar, nedläggningar, fusioner, omkonstruktioner och regeländringar. Denna roll innebär att upprätthålla tvärfunktionella processer genom hela värdekedjan. Din roll kommer även att innebära ett nära samarbete med produktchefer och viktiga intressenter, vilket säkerställer en tydlig kommunikation över värdekedjan och distributionskanalerna.

Du erbjuds

Hos vår kund får du en internationell och innovativ miljö där agila och moderna arbetssätt anammas. Du kommer att samarbeta med erfarna kollegor på olika avdelningar och utöka ditt nätverk både internt och externt. De prioriterar ditt välbefinnande och erbjuder en flexibel, hälsoorienterad arbetskultur. De inser att balans bidrar till excellens och uppmuntrar teammedlemmar att arbeta på distans 1-2 dagar i veckan. Andra förmåner:

 • Omfattande utbildnings- och inlärningsmöjligheter
 • Stark balans mellan arbete och privatliv
 • Mobilitet inom ett globalt känt företag
 • Konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner
 • Exceptionell kontorsmiljö

Bakgrundskontroll

 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att följa denna länk och trycka på "Till e-tjänst för registerutdrag" ansöka om "Kontroll av egna uppgifter". Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.
 • Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande.
 • En sekretessbilaga för banken signeras i samband med anställningsavtalet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Du har tidigare erfarenhet som projektledare. Du har skickligt navigerat projekt från början genom analys, planering, genomförande och framgångsrik överlämning / stängning
 • Erfarenhet av kapitalförvaltning, värdepapper och/eller sparsektorn stärker din ansökan
 • Du har en kandidatexamen eller magisterexamen inom ett relaterat område, vilket understryker ditt engagemang för professionell utveckling
 • Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av en olika projekt, inklusive IT- och / eller regleringsinitiativ
 • Du har erfarenhet av det agila ramverket och är van vid metodiken. Kunskap om Jira är att föredra

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Dina starka ledaregenskaper lyser i din förmåga att vägleda team och hantera intressenter effektivt, vilket främjar samarbete
 • Din analytiska förmåga är uppenbar i din problemlösningsmetod, så att du kan dissekera komplexa utmaningar och formulera effektiva lösningar
 • Du är självdriven och tar konsekvent ansvar för projektets framsteg. Din meritlista visar ditt oberoende när det gäller att lösa problem, utforma lösningar och klokt eskalera när det behövs
 • Du bidrar entusiastiskt till en positiv arbetsmiljö och deltar aktivt i teamets tillväxt och utveckling

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här