My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102707

Projektledare till Ellevio!

Ellevio AB

Här finns möjligheten för dig som är ingenjör inom energi eller elkraft att komma in och utvecklas. Som projektledare på Ellevio erbjuds du en varierad roll där du kommer få arbeta med investeringsprojekt av elnätet tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Är du en ansvarstagande och samarbetsinriktad person med stort intresse för elnätsbranschen är detta drömjobbet för dig, ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Ellevio AB

Plats: Valhallavägen, Stockholm.

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som ett av Sveriges största energibolag med fokus på innovation, hållbarhet och samhällsansvar tar Ellevio ledningen i att driva framtidens elektrifiering. Vill du också arbeta mot ett mer hållbart samhälle genom elektrifiering läser du helt rätt annons. I rollen som projektledare kommer du arbeta med investerings- och reinvesteringsprojekt i elnätet, primärt inom lågspänning. Projekten är av varierande karaktär och omfattning och kan b.la. handla om att anslutning kunder till elnätet, laddinfrastruktursprojekt eller byggnation av nätstationer.

Hos Ellevio kommer du ingå i ett team med god sammanhållning. Du driver projekten självständigt, från planering till slutförande, men kommer att få bra stöttning och vägledning av dina mer seniora kollegor och tilldelad mentor. Med andra ord är det här den perfekta rollen för dig som vill lära dig och utvecklas i elnätsbranschen, du kommer att få alla förutsättningar på plats!

Du erbjuds

 • En öppen och inkluderande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
 • En dedikerad mentor som kommer att finnas som stöd under hela introduktionen
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Uppstart av projekt
 • Följa upp och aktivt arbeta i projekt, exempelvis gällande budget och tidsplan
 • Ansvara för kundrelationer och kontaktytor, både internt- och externt med b.la. entreprenörer
 • Ansvara för kvalitetsarbetet och dokumentation i tilldelade projekt
 • Kontinuerliga platsbesök och uppföljning av säkerhetsarbete

Vi söker dig som

För att du ska passa, trivas och utvecklas i rollen som projektledare är du trygg i att planera ditt arbete och har en strukturerad metodik för att driva dina projekt framåt från start till avslut. Vidare behöver du ha en god social förmåga då det är många olika kontaktytor där du behöver skapa och upprätthålla relationer. Du trivs därför med och har en fallenhet för att samarbete med olika parter och intressenter. Slutligen vet du vad som krävs för att uppnå ett gott resultat i dina projekt och har en förmåga att se lösningar som tar projektet framåt. För rollen som projektledare söker vi dig som:

 • Är utbildad högskole-/civilingenjör inom exempelvis energi, elkraft eller liknande
 • Har genuint intresse för projektledning och elnätsbranschen
 • B-körtkort
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du har

 • Har något eller några års erfarenhet av projektledning eller arbetsledning
 • Tidigare branscherfarenhet (teknikområdet, entreprenader, ledningsägare)

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102707

Ansök här