Sökresultat
Annons-ID: 15097567

Projektledare till globalt läkemedelsföretag

Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen eller utbildat dig inom projektledning? Vår kund strävar efter att förändra liv genom att tillhandahålla livräddande mediciner till människor över hela världen. Nu söker vi en engagerad projektledare som kan ta ansvar för deras internationella leveranser och säkerställa att deras produkter når ut till de som behöver dem mest. Skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt läkemedelsföretag med fokus på att förbättra livskvaliteten för patienter med sällsynta sjukdomar. Vill du tillsammans med dem rädda liv och växa in i ett bolag där det finns chans till utvecklingsmöjligheter är detta rätt möjlighet för dig. Som projektledare kommer du att spela en avgörande roll i deras strävan att nå nya delar av världen med deras läkemedel. Du kommer att vara ansvarig för att identifiera lämpliga speditörer, övervaka och hantera transportprocessen, och säkerställa att leveranserna når sina destinationer i tid. Ditt arbete kommer att vara nyckeln till att driva våra globala lanseringsprojekt framåt och se till att deras produkter når marknaden smidigt. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta på ett internationellt läkemedelsföretag fokuserat på specialläkemedel som möter de höga medicinska behoven hos patienter med sällsynta sjukdomar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för nya transportutter, efterforska vilken speditör som är lämplig och kontinuerligt hitta nya transportvägar
 • Skriva sopar hur de nya transportvägarna ska användas
 • Driva implementeringprojekt av nya förbättrade processer och arbetssätt

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet som projektledare
 • Har en avslutad examen inom projektledning eller läkemedel
 • Goda kunskaper i Excel
 • Språk: Svenska och Engelska

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i systemet IFS
 • Läkemedelsbakgrund eller kunskap i temperaturkontroll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
 • Driven

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här