My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103114

Projektledare till Interspiro

Interspiro Aktiebolag

Vill du leda banbrytande projekt inom andningsutrustning för yrkesmänniskor världen över? Ta chansen att bli en del av Interspiro och leda spännande kundprojekt med global påverkan! Välkommen in med din ansökan.

Ansök här

Företag: Interspiro Aktiebolag

Plats: Täby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Interspiro har i nästan hundra år varit ledande inom utvecklingen av andningsutrustning för yrkesmänniskor i farliga miljöer. Med ett globalt fotavtryck och samarbete med olika sektorer som räddningstjänster, militären och tung industri, strävar de ständigt efter att uppfylla och överträffa deras kunders krav.

Som projektledare hos Interspiro blir du en nyckelspelare i att leda och samordna kundprojekt inom andningsutrustning. Du kommer att fungera som länken mellan kundansvariga säljare och olika interna funktioner såsom produktutveckling, inköp och produktion. Ditt ansvar sträcker sig från att ett kundprojekt är landat till att säkerställa en smidig genomföring och leverans av skräddarsydda produkter av högsta kvalitet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i en flexibel miljö med korta beslutsvägar och högt i tak.
 • Möjlighet att påverka där din insats gör skillnad för samhället.
 • En möjlighet att arbeta i ett internationellt bolag där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial examen från universitet eller högskola, förslagsvis inom teknik, projektledning eller ekonomi.
 • Har god förståelse för tekniska produkter.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, detta då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete.
 • Erfarenhet av projektledning ses som meriterande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Interspiro Aktiebolag

Interspiro har i nästan hundra år varit ledande inom utvecklingen av andningsutrustning för yrkesmänniskor i farliga miljöer. Med ett globalt fotavtryck och samarbete med olika sektorer som räddningstjänster, militären och tung industri, strävar de ständigt efter att uppfylla och överträffa deras kunders krav. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en flexibel miljö med korta beslutsvägar och högt i tak, där din insats verkligen gör skillnad.

Bli direktrekryterad till Interspiro Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mikaela Hofstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103114

Ansök här