My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101881

Projektledare till Nordomatic!

Nu söker Nordomatic en projektledare som kommer få arbeta i med spännande och kvalificerade projekt inom fastighetsautomation. Här kommer du i kontakt med avancerad och nyskapande teknik och få arbeta med en grupp med riktigt bra samarbete. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Nordomatic Aktiebolag

Plats: Södertälje

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper sina kunder att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Holland och Belgien.

I rollen som projektledare kommer du bli en del av enheten i Södertälje och ansvara för projekt inom fastighetsautomation. Ditt huvudsakliga ansvar är att driva projektens genomförande och ekonomiska resultat. I rollen ingår en variation av olika arbetsuppgifter och kommer b.la. ha kontinuerlig dialog med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Ditt team består idag av 4 projektledare med blandad kompetens och erfarenhet, men gemensamt för alla är att de värderar goda samarbeten och att ha roligt på jobbet.

Du erbjuds

 • En arbetsplats där du själv får styra dina arbetstider
 • Att få arbeta med innovativ teknik på ett resultatdrivet bolag
 • Bli en del av ett bolag med stort fokus på hållbarhet

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för projektens genomförande och ekonomiska resultat
 • Inköp av underentreprenörer och komponenter samt säkerställa att det går i linje med kalkyl
 • Månadsvis ekonomisk uppföljning
 • Delta i veckovisa teammöten med andra projektledare
 • Överlämning av slutprojekt till kund

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av projektledning inom el/VVS/fastighetsautomation
 • Har grundläggande kompetens inom styr och reglerteknik
 • Kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska

Utöver dom tekniska kraven kommer vi i rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollens är du kommunikativ, positiv och har lätt att samarbeta med andra. Du tycker om problemlösning och är analytisk i ditt arbetssätt. Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, men framöver kommer du bli anställd direkt av Nordomatic. Vi söker med andra ord dig som är ute efter en långsiktig utmaning!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101881

Ansök här