info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099229

Projektledare till Vattenfall Services!

Vattenfall Services Nordic AB

Har du ett intresse för att driva och planera projekt och vill ta nästa steg i karriären? I rollen som projektledare hos Vattenfall arbetar du nämligen med att driva projekt från start till mål. Det är en bred och varierande roll där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Låter det som något för dig? Ansök redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Plats: Bollnäs

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Januari 2024, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu har du som har drivet möjligheten att bli en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall kommer du få möjlighet att arbeta i ett kompetenstekniskt team och passa in om du är resultatinriktad, initiativtagande och serviceinriktad . Arbetet sker kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Som projektledare kommer du att arbeta i en bred roll där du driver projekt i varierad omfattning vad gäller storlek och omfattning i tid. Du arbetar i tät dialog med beredare, projektstöd samt våra tekniker ute i fält. Främst arbetar teamet mot Ellevio, med felavhjälpning, nyanslutningar, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4-20 kV.

Du kommer att utgå från något av Vattenfall Services kontor i Bollnäs, Hudiksvall eller Ljusdal, men tjänsteresor i Gävleborg och Dalarna förekommer.

I rollen kommer du att:

 • Självgående ansvara för genomförande av projekt i enlighet med Vattenfall Services mål och riktlinjer
 • Leda och ansvara för projekt under hela projektprocessen från planering och inköp, till driftsättning och överlämning
 • Följa upp och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar
 • Vara Vattenfall Services representant på byggmöten och i förhandlingar
 • Säkerställa att regelverk och krav efterlevs
 • Ansvara för att tekniker och underentreprenörer i projekten har en säker arbetsmiljö

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom teknik eller ekonomi på högskolenivå, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då det krävs i kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från en liknande roll, förslagsvis inom bygg-, energi- eller entreprenadbranschen
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik
 • ESA, EBR, BAS P/U.

Vi söker dig som har följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Innovativ
 • Serviceinriktad

För att lyckas i rollen ser vi att du kan driva dina projekt framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Du har god samarbetsförmåga med alla involverade i projektet, är serviceinriktad och har ett affärsmässigt tänk för att både kunna se de ekonomiska bitarna, men också upprätthålla kundnöjdhet.

Övrigt: Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall Services Nordic AB

Läs mer om Vattenfall här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Freja Wojén Qvick eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099229

Ansök här