info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099385

Projektledare till Vattenfall!

Vattenfall Vindkraft Aktiebolag

Är du redo att ta dig an nästa utmaning som projektledare? Drivs du av att vara med och göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation? Sök rollen som Projektledare till Vattenfall Vindkraft redan idag - vi applicerar löpande urval.

Ansök här

Företag: Vattenfall Vindkraft Aktiebolag

Plats: Solna

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vattenfall Vindkraft befinner sig i en expansiv och spännande tillväxtfas och behöver nu ytterligare medarbetare till projektutvecklingsavdelningen. Du välkomnas in i en familjär grupp där du alltid kommer ha nära till dina kollegor. Du kommer att ta över en färdig projektgrupp och förväntas snabbt kunna ta dig an rollen.

I rollen kommer man att driva projekt från den första markförhandlingen, genom bl.a. miljötillståndsprocesserna till investeringsbeslut och fram till byggstart för vindkraftparkerna. Du följer en projektmodell där du ansvarar för att projektgruppen når de uppsatta målen. I rollen ansvarar du för att se helheten och jobba nära stakeholders, markägare och närboende genom en nära kommunikation. I rollen ansvarar du för att hantera den interna koordinering mellan olika avdelningar och för att projektmedlemmarna når sina mål.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för projektens kvalitet, budget och tidsplan.
 • Leda avstämningsmöten.
 • Kommunikation med stakeholders, markägare och närboende.

Vi söker dig som

 • Innehar tidigare erfarenhet som projektledare.
 • Talar och skriver obehindrat i engelska och svenska.
 • Innehar B Körkort.
 • Har goda kunskaper i office paketet.
 • Har möjlighet att resa mycket i tjänst med övernattningar, till andra delar av Sverige.

Det är meriterande om du har

 • Eftergymnasial examen inom vindkraft, ekonomi eller teknik.
 • Teknisk förståelse i vindkraftsutveckling.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Waller eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099385

Ansök här