My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102586

Projektör inom elnät till familjärt företag i Luleå!

Är du examinerad ingenjör från universitetet inom energiteknik, elkraftteknik eller liknande utbildning och redo att ta nästa steg i ditt yrkesliv? Här är rollen för dig som lockas av en bred roll med mycket ansvar, där du får vara med och bygga upp verksamheten i Luleå! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Plats: Luleå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Fram till år 2045 kommer behovet av el fördubblas! Energibranschen är därför en av de kanske viktigaste och mest spännande branscher att jobba inom idag. Vår kund bygger och möjliggör den gröna omställningen och är i en spännande tillväxtresa. De vill nu ha ännu mer lokal närvaro och utökar teamet med en projektör som får vara först på plats i Luleå och bygga upp kontoret på plats. I rollen som projektör kommer du att driva ombyggnation och utveckling av befintligt elnät. Till en början kommer du få upplärning av kollegor som åker upp och har introduktion blandat med digital uppföljning, för att sedan kunna arbeta mer självständigt i projekt som du tilldelas. I rollen kommer du att producera ritningar och underlag för elnät vilket innebär att du får vara med och planera elnät som är under ständig förändring och växer snabbt.

Du erbjuds:

 • En möjlighet att utvecklas inom ett expanderande bolag, där ni tillsammans gör skillnad för samhället och den gröna omställningen.
 • Avancera i din karriär och roll samtidigt som du får vara med i uppbyggnaden av Luleåkontoret samt vara en del av ett nära, högkvalificerat och ambitiöst team.
 • En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Projektera om- och nybyggnadsprojekt inom elnät, el-distribution samt energidistribution
 • Arbeta i fält och undersöka mark- och terrängförhållanden och anläggningstekniska detaljer
 • Arbeta med frågor kopplat till energiomställningen, så som lösningar inom eldriven trafik och småskaliga förnyelsebara källor
 • Driva projekt fram till investeringsbeslut samt övergripande ansvara över korrekt implementering av projekt

Vi söker dig som

 • Är el- eller energingenjör på civil- eller högskolenivå, alternativt har en slutförd elkraftsexamen från yrkeshögskola
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, då språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort då resor förekommer i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete som projektör eller motsvarande erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten
 • Erfarenhet av arbete kopplat till projekt inom el- och energidistribution

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102586

Ansök här