My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100174

Projektör inom VA-process till Sweco

Sweco

I rollen som Projektör hos Sweco får du arbeta med utmanande anläggningsprojekt. Den här är en roll för dig som vill arbeta med teknisk problemlösning och bidra till en hållbar samhällsutveckling för kommande generationer. Var med och förändra samhället – på riktigt!

Ansök här

Företag: Sweco

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer att ingå i gruppen VA-Process Sthlm projektering som idag består av 15 medarbetare som arbetar med projektering och maskinutformning av dricksvattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. Tillsammans med vår systergrupp VA-process Sthlm utredning och kollegor runt om i landet arbetar vi med uppdrag i ett tidigt planeringsskede, genom projektering och byggprocess till förvaltningsskede. Våra uppdrag spänner ifrån utredning, förstudier, projektering, dimensionering och projektledning av processtekniska installationer inom dricksvatten- och avloppsvattenrening.

Du erbjuds Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. På Sweco värdesätts hållbarhet, öppenhet och utveckling. Hos oss ingår du i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare. För Sweco är erfarenhetsutbyte och att bygga goda samarbeten en naturlig del i arbetet.

Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. I relation till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Arbetsuppgifter

 • Design och utformning av om- och nybyggnad av vatten- och avloppsreningsverk och pumpstationer
 • Utveckla och konstruera tekniska lösningar
 • Projektering och modellering av rörsystem, maskininstallationer och utrustningar i 3D
 • Upprätta maskinritningar, processcheman och tekniska beskrivningar

Vi söker dig som

 • Har minst ett par års erfarenhet av anläggningsdesign och att ha arbetat med maskin- och rörprojektering inom VA-processanläggningar, processindustri eller energiproduktionsanläggningar
 • Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad, maskinteknik eller motsvarande
 • Är användare av AutoCad Plant 3D
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda används i den dagliga kontakten med kollegor och kund

Det är meriterande om du har kunskap av:

 • PDMS/E3D, Inventor, Revit och/eller Tekla
 • Upprättande av montage- och isometriritningar
 • Konstruktionsberäkningar av stålkonstruktioner
 • Arbetsmiljöfrågor inom anläggning och/eller BAS-P
 • Maskindirektivet, tryckkärsldirektivet och CE-märkning

För att lyckas tror vi att du är noggrann och nyfiken. Du är entusiastisk och du driver saker från idé till målgång - du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Vi levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför över 100 000 uppdrag i Europa och runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. Läs mer om Sweco här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Fresk eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn10@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100174

Ansök här