info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099400

Provingenjör inom EMC testning till välkänt forskningsinstitut

Vi söker nu dig som är eller vill utvecklas som provningsingenjör inom EMC! I rollen utför du praktisk provning av produkter i labbmiljö, ofta tillsammans med kunder. Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom el/elektronik, maskinteknik eller likvärdig elektroteknisk bakgrund.

För att lyckas i rollen ser vi att du är har en vilja att utvecklas, är flexibel, serviceinriktad och motiveras av problemlösning. Gör din karriär med oss och bidra till certifiering av framtidens produkter! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök här

Plats: Borås

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som provningsingenjör utför du praktisk ”hands on” provning av kunders produkter i laboratorier. Du kommer att utföra provning på många olika typer av produkter både för hemmabruk och industri där kunder ofta är med vid provning. Organisationens mål är att erbjuda sina kunder spetskompetens inom Radio och EMC provning mot de flesta vanligt förekommande standarder som krävs för CE-märkning och för den nordamerikanska marknaden. Du kommer främst arbeta med provning i EMC/Radio- och fordonslabb. Inom verksamheten arbetar vi aktivt med olika förbättringar och testprogram där ett exempel är funktionsövervakning med hjälp av AI. Provningsuppdragen har stor variation beroende på vilken produkt som skall provas och certifieras, vilket medför nya spännande utmaningar varje vecka!

Du erbjuds

 • Rollen som en viktig spelare i ett härligt gäng på 18 kollegor med hög kompetens där ni lär av varandra.
 • Att utvecklas inom EMC i en miljö som ligger i framkant vad det gäller teknisk utrustning
 • En dedikerad konsultchef som månar om ditt välmående och utveckling

Arbetsuppgifter

 • Utföra mätningar i labb på nya produkter
 • Förbereda, analysera och rapportera prov
 • Kundkontakt där du är organisationens ansikte utåt
 • Ta fram offerter till kunder för kommande uppdrag

Vi söker dig som

 • Har gått en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik, maskinteknik eller mekatronik. Alternativt en annan linje som ger likvärdig kunskap inom elektroteknik. Utbildningen kan vara från högskola/universitet eller yrkeshögskola.
 • Du är obehindrad i både svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har kunskap inom något av följande områden:

 • EMC test
 • Radiokonstruktion
 • Elektronikkonstruktion
 • Test och verifiering av elektronik
 • Programmering i C# eller LabView

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självutvecklande
 • Nätverkande
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ebba Folkesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099400

Ansök här