My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100702

QA Specialist till AAK!

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som QA specialist tillsammans med väletablerade AAK? På AAK finns det en tydlig framtidsvision och nu letar de efter en person som kommer att spela en nyckelroll i deras framtida tillväxt. Varmt välkommen till en arbetsplats som värnar om just din personliga utveckling!

Ansök här

Företag: AAK AB

Plats: Karlshamn

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Med deras oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Med deras värdehöjande oljor och fetter hjälper AAK sina kunder att lyckas bättre.

Med deras flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar AAK sina värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Med nästan 4000 medarbetare som tätt samarbetar med deras kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar, ligger de i framkant med sin utveckling. AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Rollen

AAK utökar sin kvalitetsavdelning, mer specifikt i sitt QA-team. För närvarande består teamet av 6 medarbetare med olika inriktningar, där du får frihet under ansvar att driva och utveckla ditt ansvarsområde inom livsmedel.

I rollen som QA specialist kommer du att arbeta med hantering och uppföljning av avvikelser, där du följer upp resultat, utvecklar rutiner och arbetsätt för att skapa förbättringsmöjligheter. En betydelsefull del av din roll kommer innefatta att skapa och upprätthålla en stark kvalitetskultur genom att arrangera och förbättra utbildningar samt delta i olika aktiviteter. Genom interna samarbeten med olika avdelningar får ni insyn i varandras arbeten och tillsammans utveckla nya arbetsätt och dela kunskap.

Du kommer att arbeta med HACCP och riskbaserade åtgärder, vilket innebär att du kommer få möjlighet att etablera rutiner detta i syfte av att systematiskt hantera revisioner och uppföljande åtgärder. I rollen som QA specialist kommer en flexibel och proaktiv inställning att krävas detta för att hantera oväntade händelser som uppstår.

Ansvarsområden:

 • Arbeta med hantering och uppföljning av avvikelser inom livsmedelsstandarder, exempelvis FSSC22000, ISO9001
 • Genomföra interna och externa revisioner från kunder, myndigheter och certifieringsbolag. Du kommer vara behjälplig vid olika avvikelser och reklamationer
 • Delta i HACCP-översyner och tillhörande verifieringsaktiviteter
 • Möta myndigheter och kunder professionellt
 • Utveckla och genomföra utbildningar och aktiviteter

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i en spännande bransch som ständigt utvecklas genom nyskapande lösningar och expertkunskap
 • Möjligheten att bli en del av ett positivt och engagerat team som har roligt tillsammans på jobbet
 • En trygg anställning med bra anställningsförmåner exempelvis flexibel arbetstid, företagshälsovård, förmånliga pensionsvillkor, gym med mera.
 • En varierande roll med frihet under ansvar.

Vi söker dig som

 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom livsmedelsbranschen
 • Högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis livsmedelsvetenskap
 • Kunskap inom kvalitetssystem, livsmedelslagstiftning och certifieringsstandarder
 • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

AAK AB

Vill du veta mer om AAK? Spana då in deras hemsida här!

Bli direktrekryterad till AAK AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100702

Ansök här