My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102816

Ragn-Sells söker miljöarbetare inom farligt avfall

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som miljöarbetare inom farligt avfall på Ragn-Sells bidrar du till ett bättre samhälle och en grönare miljö. Dessutom verkar företaget inom en spännande framtidsbransch där deras gedigna historia och omfattande kompetens är en enorm styrka. Ragn-Sells vill vara ett bevis på att omsorg för jorden och bra affärer går hand i hand. Ta chansen - sök redan idag!

Ansök här

Företag: Ragn-Sells Treatment & Detox AB

Plats: Bro

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Ett av Ragn-Sells viktigaste uppdrag är att ta hand om miljöfarligt avfall. I tjänsten kommer du att arbeta operativt med diverse förekommande uppgifter på deras anläggning där de tar emot farligt avfall och farligt gods. Tjänsten innebär maskinkörning samt arbete ute på anläggningen där du bland annat kommer pressa fat, tvätta IBC/fat och sköta tankar med lösningsmedel. Ditt närmsta team kommer bestå av 18 personer med olika kompetenser inom farligt avfall. Arbetstiden är måndag till fredag, 7-16. Då anläggningen ligger utanför kollektiva transportmedel behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Du erbjuds

 • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
 • Kompetensutveckling genom Ragn-Sells Akademi
 • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
 • Anställningsvillkor med marknadsanpassade löner, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag etc.

Vi söker dig som

 • Innehar B-körkort och tillgång till egen bil
 • Innehar maskinförarbevis hjullastare och truckkort
 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Besitter goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Har ett tekniskt intresse för lättare underhåll av anläggning och maskiner

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från avfallsbranschen
 • Intresse för miljöfrågor
 • YKB samt ADR
 • C-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad

Vi söker dig som är nyfiken och är prestigelös i ditt tillvägagångssätt, här förväntas du hugga i där det behövs. För att trivas i rollen bör du uppskatta ett varierat fysiskt arbete, som till viss del kräver att du klarar av tunga lyft. Det är viktigt att du är medveten om risker samt jobbar enligt de direktiv och regelverk som gäller.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ragn-Sells Treatment & Detox AB

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom miljö och återvinning. Som medarbetare på Ragn-Sells skapar man skillnad oavsett yrkesroll. Företaget samlar in, tar hand om och återvinner restprodukter och avfall från organisationer och hushåll över hela Sverige. Företaget är etablerat i Sverige, Danmark, Norge och Estland med flera tusen anställda.

Bli direktrekryterad till Ragn-Sells Treatment & Detox AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Wahren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102816

Ansök här