info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099080

Receptionist på deltid till ISS Facility Services AB!

ISS Facility Services AB

Som receptionist på ISS Facility Services kommer du vara ansiktet utåt och leverera god service gentemot externa besökare såväl som interna medarbetare. Din vänliga attityd och professionalism kommer att vara avgörande för att ge dem en positiv upplevelse. Om du trivs med att hjälpa andra och har en positiv inställning, ser vi gärna din ansökan!

Ansök här

Företag: ISS Facility Services AB

Plats: Varierande arbetsplats

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

ISS erbjuder professionell och strategisk Workplace Management till företag i hela Sverige. Dem hjälper sina kunder att skapa hållbara och inkluderande arbetsplatser. Arbetsplatser som bidrar till ökad trivsel och produktivitet.

Se filmen "Welcome to ISS" nedan:

ISS har idag ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Du som student får möjligheten att arbeta ca 1-2 dagar i veckan på siterna Arendal, Lindholmen och Lundby. Arbetet är förlagt under dagtid och kan variera mellan siter, vi ser därför att du är flexibel och kan ringas in med kort varsel. Som receptionist på ISS kommer du självständigt ansvara för receptionen, där öppning och stängning kan förekomma.

Du erbjuds:

- En deltidstjänst på ca 1-2 dagar i veckan

- En flexibel arbetsplats med olika receptioner

- En introduktion på ca 2 dagar och interna utbildningar inför start

- Ett schemaläggningssystem där du lägger in din tillgänglighet

- En dedikerad konsultchef från Academic Work

Arbetsuppgifter

  • Kund/besöksmottagning
  • Post-pakethantering
  • Mötesbokning
  • Mail och telefon support

Vi söker dig som

  • Språk: Obehindrad i Svenska och Engelska då båda språken används dagligen
  • Utbildning: Studerar idag på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier
  • Kan tänka sig att arbeta på olika siter olika dagar
  • Är tillgänglig minst 1-2 dagar i veckan

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare i en reception

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Självgående

Kommunikativ

Initiativtagande

Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ISS Facility Services AB

Ett citat från ISS: "Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare."

Läs mer om ISS Facility Services AB här

Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kamila Svanberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099080

Ansök här