My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101075

Redovisningekonom till utvecklingsfokuserat företag!

Har du stora drömmar inom din ekonomikarriär och behöver en arbetsplats som kan stötta din utveckling? Eller är du sugen på att kunna arbeta från Spanien lite till och från som redovisningsekonom? Då är denna redovisningsbyrå rätt för just dig!

Ansök här

Plats: Nacka

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Vår kund växer, och behöver nya talanger som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem. Detta är en annorlunda redovisningsbyrå - de besitter stor kompetens inom redovisning och arbetar mot små och medelstora företag. Hos vår kund finns det inga begränsningar i din utveckling utan de tar dig dit du vill. Just nu håller de på att etablera ett kontor på spanska solkusten, och vill man få lite längre sommar och lite mer sol är man välkommen att arbeta där, både under kortare och längre perioder. Här är det en blandad personalstyrka som gör mycket roligt ihop, bland annat en del AW's, middagar och en och annan kickoff i Spanien.

Hos vår kund kommer du att arbeta som redovisningsekonom och sköta delar som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, kvittoredovisning m.m. Det är en varierande roll där man får ta mycket ansvar tidigt och arbeta enligt sin potential. Du sätter själv dina gränser. I denna roll som erfaren redovisningskonsult kommer du på ett självgående och relationsskapande sätt ansvara för dina kunders redovisning från ax till limpa.

Arbetsuppgifter

 • Sköta den löpande bokföringen
 • Ansvara för skattedeklarationer
 • Utföra månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Utforma årsredovisningar

Vi söker dig som

 • Har jobbat minst 3 år som redovisningsekonom och arbetat med efterfrågade arbetsuppgifter
 • Är självgående i den löpande bokföringen
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom redovisning
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat/haft praktik inom redovisning och om du har kunskaper inom lön. För denna rekryteringsprocess fokuserar vi främst på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en noggrann och flexibel person som med lätthet kan ta sig an nya arbetsuppgifter. I rekryteringsprocessen kommer vi främst fokusera på följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennifer Assaly eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101075

Ansök här