info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099617

Redovisningsassistent till Profitura!

Profitura Accounting AB

Profitura Accounting söker nu efter dig som vill vara med på bolagets tillväxtresa! Är du i början av din karriär och söker efter möjlighet att långsiktigt förvärva erfarenheter inom redovisning och bokföring? Brinner du likt Profitura för att jobba med siffror och ge kunder riktigt bra service? Läs vidare!

Ansök här

Företag: Profitura Accounting AB

Plats: Handen/Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse/omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Sedan starten 2019 har Profitura haft visionen om att vara en närvarande affärspartner till sina kunder. Med engagemang och kompetens, vill de göra skillnad för sina kunders företagande och hjälpa dem att utvecklas. Hos Profitura välkomnas du till en familjär redovisningsbyrå med huvudkontor i södra Stockholm. På plats jobbar en liten arbetsgrupp bestående av grundare och två andra redovisningskonsulter, som är måna om att ha roligt på jobbet och tillsammans! Här möts du av en öppen miljö med högt i tak och korta beslutsled. Med starka år i ryggen växer bolaget och söker nu en ekonomiassistent som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxt.

Som ekonomiassistent utgår du från kontoret och ges möjligheten att arbeta med en varierande kundportfölj bestående av allt från konstnärliga egenföretagare till medelstora bolag. Under första tiden i rollen kommer du arbeta i nära samarbete med Profituras grundare och stötta upp henne med den löpande redovisningen. I takt med din utveckling kommer du ha möjlighet att forma rollen och på sikt axla mer självständigt kundansvar. Hos Profitura är kundrelationen i fokus och för att trivas hos dem är det viktigt att du också tycker om att bygga långsiktiga relationer.

Du erbjuds

 • Möjligheten att växa tillsammans med bolaget där du dagligen kommer bidra till resultat
 • En familjär och engagerad arbetsgrupp'
 • En roll där du ges frihet under ansvar och uppmuntras till att komma med egna initiativ
 • En flexibel syn på arbetstid där du själv kan påverka hur arbetsdagen ska se ut

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med löpande bokföring och redovisning
 • Upprätta månads- och årsbokslut, samt deklarationer
 • Hantera leverantörs- och kundreskontra
 • Jobba nära de andra redovisningskonsulterna med att föra dialoger med kund

Vi söker dig som

 • Har en ekonomisk utbildningsbakgrund från gymnasiet, yrkeshögskola, universitet
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsassistent, junior redovisningsekonom eller motsvarande. Med fördel har du kommit i kontakt med: löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, upprättande av månads- och årsbokslut och deklarationer, samt har kännedom om kontoplaner
 • Har god vana av ekonomiska affärssystem såsom Fortnox
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då du kommer använda språket i ditt dagliga arbete

Det är mycket meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från en redovisningsbyrå
 • Tidigare erfarenhet från en kundorienterad och/eller serviceinriktad tjänst

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Profitura Accounting AB

Profitura Accounting AB är en ekonomipartner som bistår sina kunder med löpande bokföring, redovisning, bolagsbildning, årsbokslut och årsredovisning, deklarationer samt ekonomisk rådgivning och utbildning. Läs mer om Profitura på deras hemsida!

Bli direktrekryterad till Profitura Accounting AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Säfbom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099617

Ansök här