My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102073

Redovisningsekonom med kunskap inom lön till Björk & Co.

Björk & Co. är det ”stora lilla företaget” som funnits i över 100 år och med anrika recept och en djup hantverkstradition. Fokuset är att producera charkuterier som därefter sälj i såväl egen butik, till andra butiker och restauranger. Björk & Co är sedan våren 2023 systerbolag till Gårdssällskapet AB. Med anledning av att bolagen växer behöver de nu stärka upp med ytterligare en ekonom. Har du några års erfarenhet inom lön och redovisning och vill till ett familjärt bolag med en spännande historia? Läs vidare!

Ansök här

Företag: Björk & Co.

Plats: Stockholm eller Färila

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Gårdssällskapet grundades 2013 och består i dagsläget av 60 medarbetare inom ekonomi, utveckling, sälj, marknad, kundservice, chaufförer och produktion. Här kommer du in i ett bolag med starka värderingar och du ges möjligheten att vara med på en spännande resa. Du kommer främst att sköta ekonomin för Björk & Co. men även vara delaktig i ekonomiarbetet för Gårdssällskapet där du arbetar tätt tillsammans med bolagets andra ekonom och ekonomiansvarig. Björk & Co. är ett 119-årigt charkföretag som finns i Färila där man har både fabrik, kontor och butik och är idag 15 anställda med över 500 artiklar i sortimentet. Idag levererar de produkter från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Du erbjuds

 • Arbete i ett familjärt företag där du verkligen kommer att få jobba nära och lära känna dina kollegor. Gårdsällskapet sitter i Lilla Frösunda Herrgård, en oas ett stenkast från Mall of Scandinavia. Björk & Co. har kontor i Färila och det finns således möjlighet att utgå därifrån också!
 • Flextid, bra lön och förmåner så som väl tilltaget friskvårdsbidrag, mobil, resor tillsammans med företaget m.m.
 • En roll där du kommer ha goda möjlighet att få vara med och påverka och ta ett stort ansvar

Arbetsuppgifter

Din roll kommer dels innefatta arbete med löpande redovisning och månadsbokslut. Björk & Co. omsätter idag ca 30 miljoner och Gårdssällskapet ca 135 miljoner. Vidare kommer du även att hantera lönerna vilket exempelvis innefattar att ta in tidrapporter, hantera avvikelser, sjukfrånvaro, registrera utlägg, ta fram semesterlöner och rapportera till Skatteverket. Du kommer även sköta övrig administration kopplat till exempelvis inventering och lagervärden. Arbetet sker i tätt samarbete med din närmsta teamkollega men även med andra funktioner inom bolagen.

Vi söker dig som

Detta är en roll för dig som drivs av att få ta ett stort ansvar, som vill vara med och påverka och som trivs i en familjär kultur. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Vidare har du…

 • En eftergymnasial utbildning inom exempelvis redovisning, lön eller liknande
 • Några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper inom lön
 • Mycket goda kunskaper i svenska då det är det primära arbetsspråket
 • Har möjlighet att resa någon/ett par dagar i månaden

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm eller Färila
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare, Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se.
 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Björk & Co.

Läs mer om Björk & Co. på deras hemsida: https://www.bjorkco.se/

Bli direktrekryterad till Björk & Co.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Sörell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102073

Ansök här