My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103222

Redovisningsekonom på 50% till innovativt bolag i Malmö

Gillar du att arbeta med siffror och har tidigare erfarenhet av bokföring? Har du dessutom ett starkt driv att utvecklas och tycker om att ta egna initiativ? Då tror vi att denna roll är något för dig! Varmt välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Plats: Malmö

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Deltid, 50%

Startdatum: Maj/juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Bolaget är ett snabbt växande och innovativt livsmedelsbutiks- och restaurangföretag. För deras räkning söker vi nu en Redovisningsekonom på 50% för ett långsiktigt uppdrag. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att stötta bolagets Financial Manager i det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara löpande bokföring och fakturering, men du kommer även få stötta i andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter beroende på aktuellt behov.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och uthyrd till vår kund. Uppdraget är långsiktigt, och vi söker därför dig som är intresserad av en deltidstjänst på 50% och som är dedikerad, engagerad och självgående i ditt arbete.

Bolagets värderingar definierar deras kultur, hur de kommunicerar, hur de arbetar, hur de växer som individer och som ett kollektiv: Alltid Nyfiken, Alltid Vinnare, Alltid Ödmjuk och Ärlig, Alltid Positiv och Passionerad, Alltid Tillsammans.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt uppdrag där du får möjligheten att få in en fot på ett innovativt och spännande bolag
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär. Läs mer om vårt konsulterbjudande längre ner i annonsen

Arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring
 • Fakturering
 • Andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter förekommer

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av löpande bokföring
 • Behärskar svenska och engelska

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365

För att lyckas och trivas i rollen är du självgående, noggrann och initiativtagande.

Övrig information

 • Start: Maj eller juni
 • Omfattning: 50%
 • Uppdragets längd: Långsiktigt
 • Placering: Malmö, med viss möjlighet att arbeta hemifrån
 • Arbetstider: Kontorstider

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Archenholtz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103222

Ansök här