info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099392

Redovisningsekonom sökes till Stora Sköndal!

Har du tidigare erfarenhet av en roll som redovisningsekonom och är på jakt efter ett utvecklande konsultuppdrag? Är du dessutom en noggrann och engagerad person med ett sinne för siffror? Då kan det vara just dig som Stora Sköndal söker. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: STIFTELSEN STORA SKÖNDAL

Plats: Sköndal

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid 8-17

Startdatum: 1 december - 3 månader framåt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen och icke vinstutdelande organisation med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Stora Sköndals vision är att skapa ett samhälle med självklar plats för alla. Detta gör dem genom att överskottet alltid går tillbaka till verksamheten samt att de arbetar diakonalt – i människans tjänst.

Nu söker Stora Sköndal en redovisningsekonom som vill ansluta sig till ekonomiavdelningen. Tjänsten spelar en viktig roll där du som redovisningsekonom kommer stötta upp verksamheten från 1 december och 3 månader framåt. Rollen lämpar sig för dig som har god förståelse för ekonomirelaterade uppgifter såsom rutiner vid fakturahantering, arbete med moms och avstämningar samt att du är villig att ta dig an nya utmaningar. Här finns möjlighet att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan där du kan visa framfötterna och ta dig an fler arbetsuppgifter vid behov.

Du erbjuds

 • Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär

Arbetsuppgifter

 • Löpande redovisning
 • Avstämning av balans- och resultatkonton samt reskontraavstämning
 • Sköta årsbokslutsarbete
 • Vid månadsskiftena ingår också bokslut och produktredovisning

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av att arbeta med redovisning
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har obehindrade kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • God samarbetsförmåga
 • Flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning
 • Strukturerad och kvalitetsmedveten
 • Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende
 • Arbetar självständigt och målinriktat
 • Lösningsorienterad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

STIFTELSEN STORA SKÖNDAL

Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen och icke vinstutdelande organisation. Stiftelsen företräds av direktionen (styrelsen), som består av ordförande, ledamöter och direktor.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Beatrice Hyllstam eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099392

Ansök här