My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101501

Redovisningsekonom till Lund

Vill du vara en del av ett dynamiskt och sammansvetsat team? Vi söker efter dig som har erfarenhet av redovisning, utöver det är du ansvarstagande, strukturerad och en bra lagspelare. Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Plats: Lund

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Detta är initialt ett konsultuppdrag fram till årsskiftet med start någon gång mellan februari-april, beroende på vad som passar dig bäst. Du blir anställd av Academic Work och arbetar på uppdrag hos vår kund. Du har en dedikerad konsultchef som säkerställer din utveckling och trivsel under uppdragets gång.

I rollen som redovisningsekonom inom leverantörsreskontra har du ansvar för att hantera och övervaka företagets ekonomiska transaktioner och förbindelser med leverantörer. Du som redovisningsekonom behöver vara noggrann, ha god förståelse för ekonomiska processer och vara skicklig på att kommunicera både internt och externt.

Arbetsuppgifter

  • Fakturahantering: Granska och verifiera inkommande fakturor från leverantörer. Kontrollera att fakturorna överensstämmer med avtal, inköpsordrar och leveransbevis. Registrera fakturor i företagets ekonomisystem.
  • Momsrapportering: Ansvar för korrekt momsredovisning i samband med leverantörsreskontran. Följa gällande skattelagar och regelverk.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av redovisning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av affärssystemet Agresso (Unit4)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann
  • Självständig
  • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Archenholtz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101501

Ansök här