info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099770

Rekryteringsassistent på deltid

Prodeff AB

Är du studerande och intresserad av ett meriterande deltidsjobb? Prodeff söker en driven Rekryteringsassistent som vill ta steget in i arbetslivet samtidigt som du utvecklar din kompetens inom rekrytering. Gör verklig skillnad i en innovativ organisation och skaffa ovärderlig erfarenhet för din framtida karriär.

Ansök här

Företag: Prodeff AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, 10h/veckan

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som Rekryteringsassistent kommer du att tillhöra ett familjärt företag där du kommer få möjlighet att bredda dina kunskaper inom rekryteringsområdet. Du kommer arbeta i ett dedikerat samarbete med VDn som Konsult Chef och tillsammans arbetar ni med rekryteringsbehov och profiler inom olika affärsområden. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en massa nya kontakter. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med företaget engagerad i era gemensamma mål, resultat och Prodeffs fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som

  • Är student och läser på minst 50%. Gärna inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management eller motsvarande.
  • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar.
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken.
  • Är tillgänglig 10h i veckan, önskvärt heldag på torsdagar/fredagar med viss flexibilitet.

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet inom HR

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Självgående
  • Nätverkande och Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Prodeff AB

Prodeff AB är ett bolag med fokus på uppdragsmatchning och konsultförmedling inom områdena:

  • Produktion, Projektledning, Logistik, Produkt, Mjukvaru- och Systemlösningar.

Från början produktionsingenjörer och nära kollegor med stor passion för effektivitet och utveckling. Prodeff har varit aktiva sedan 2015 där vår primära fokus kretsat kring produktionsutveckling och företagsutveckling. Prodeff, som står för ”Produktionseffektivitet”, blev ett aktiebolag år 2017. Med våra 25 år samlad erfarenhet inom tillverkning och utveckling besitter vi rätt nisch för att mätta våra kunders behov inom våra fokusområden. Prodeff är en hierarkifri verksamhet som består av ett härligt team. Vi arbetar nära varandra och hjälper varandra nå nya höjder tillsammans.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Wentzel eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099770

Ansök här