My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101706

Relationsskapande försäljningsingenjör till ABECE i Nyköping!

ABECE

Är du tekniskt intresserad och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer? Trivs du med att arbeta internationellt i en varierad och utvecklande miljö? Då är ABECE arbersplatsen för dig. ABECE är en liten organisation där du kommer vara en nyckelspelare och bidra från första dagen. Som försälningsingenjör på ABECE använder du din kunskap om ABECES och förmåga att skapa goda samarbeten för att identifiera dina kunders behov och erbjuda anpassade lösningar. Du välkomnas till ett kontor med härlig stämning, trevliga kollegor och goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Detta bidrar till en hög trivsel och ett bolag där medarbetarna stannar. ABECE är världsledande inom sin bransch, följ med på resan du också!

Ansök här

Företag: ABECE

Plats: Nyköping

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Projekt försäljningsavdelningen på ABECE växer och söker därför nu ytterligare en försäljningsingenjör. I denna roll kommer du att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, likaså kunder runt om i världen. På projektsälj kommer du att ingå i ett teknikintresserat team med tre kollegor.

Som försäljningsingenjör på ABECE i Nyköping arbetar du i en bred roll där du ansvarar för att skapa affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder. Tillsammans med kund skapar ni anpassade lösningar för anläggningar. Du bidrar med din tekniska kompetens och agerar stöd till kund och kollegor. För att få insyn i dina kunders behov och utmaningar kommer du att besöka dem världen över. Du kommer utgå från kontoret i Nyköping.

Här välkomnas du till en organisation med högt i tak där du får möjlighet att påverka företagets framtid. Tack vare att ABECEs verkstad ligger i samma byggnad har du tillgång till att snabbt lära dig om ABECEs produkter och få stöttning från alla avdelning vid frågor. Vi ser att du är van att ta egna initiativ för att driva affärer framåt i samarbete med övriga funktioner i företaget

Rollen som försäljningsingenjör är varierad där du erbjuds en utmanande och stimulerande roll, där du även får chans att bygga internationella relationer i ditt arbete.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att vara en stor kugge i ett litet maskineri, här blir du en nyckelspelare från dag ett.
 • Möjligheten att jobba med kunder nationellt samt internationellt.
 • Arbete i ett familjärt företag där du samarbetar med alla funktioner.
 • Ett tekniskt intresserat team med en stöttande chef.

Arbetsuppgifter: Som försäljningsingenjör hos ABECE kommer du att ha en mycket varierad roll där din förmåga att se helheten i kombination med din förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer står i fokus. Initialt när du börjar kommer du att få en genomgång av företagets processer och produkter för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas i rollen. I takt med att du utvecklas i rollen kommer du sedan sannolikt att spendera tid på resande fot, för att tillsammans med kollegor besöka kunder som finns utspridda över hela världen. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att analysera kundernas behov och erbjuda anpassade lösningar genom att vara en nära samarbetspartner till dina kunder. Du kommer även att hantera löpande ordrar och förfrågningar från kund. Här har du även stor nytta av din tekniska kompetens, då du i många dialoger med kund kommer bistå med teknisk expertis.

Sammanfattningsvis kommer du i rollen som försäljningsingenjör att:

 • Designa, beräkna och offerera maskinlösningar
 • Bidra med teknisk expertis och kommersiellt stöd till dina kunder, kollegor och samarbetspartners
 • Skapa och upprätthålla relationer och långsiktiga samarbeten i hela världen
 • Bearbeta nya och befintliga kunder och ansvara för hela säljprocessen
 • Lägga budget och följa upp resultatet
 • Medverka i företagets produktutveckling

Vi söker dig som

 • Har en teknisk bakgrund, eftergymnasial utbildning inom ett teknisk område alternativt arbetslivserfarenhet inom tekniksektorn
 • Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Har God datorvana och Office-kunskaper

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av teknisk B2B-försäljning
 • Erfarenhet av internationellt arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Relationsskapande
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ABECE

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor. Med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet vi hur vi kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för våra kunder.

Bli direktrekryterad till ABECE

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101706

Ansök här