Sökresultat
Annons-ID: 15095767

Säkerhetskonsult till Phenox!

Säkerhetsföretaget Phenox Group AB söker en erfaren och engagerad säkerhetskonsult med inriktning mot fysiskt skydd av kritisk infrastruktur och annan samhällsviktig verksamhet. Som säkerhetskonsult kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att företagets kunder har ett väl avvägt skydd mot olika typer av säkerhetshot. Du kommer att arbeta i spännande projekt och ställas inför utmaningar som kräver både teknisk kunskap och strategiskt tänkande.

Ansök här

Företag: Phenox Group AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt Överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Phenox arbetar med säkerhetsskydd och avancerad byggnadsteknisk säkerhet. De verkar i en spännande och expansiv bransch där du som säkerhetskonsult har möjlighet att påverka ditt arbete, företagets utveckling och givetvis dina kunders säkerhet. Du kommer att ingå i ett mindre team där du med dina specialistkunskaper inom byggnation och fysisk säkerhet arbetar tillsammans med erfarna kollegor.

Phenox är ett innovativt företag med en stark kultur av teknisk kunskap och professionalism. Hos Phenox erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö med spännande utmaningar och möjligheter till långsiktig personlig och professionell utveckling. I dag består bolaget av 15 medarbetare och företagsanadan präglas av en god sammanhållning, hög ambition och prestigelöshet. I företaget finns en positiv, lösningsorienterad attityd och drivkraften hos medarbetarna ligger i att arbeta med unika uppdrag som få andra aktörer på marknaden kommer i kontakt med.

Arbetsuppgifter

Som säkerhetskonsult hos Phenox kommer du att arbeta med de mest prestigefyllda objekten inom säkerhetsområdet. I rollen kommer du att samarbeta i olika konstellationer såväl internt som externt. Du kommer att ha varierande roller och arbeta med exempelvis projektledning, kravställning, produktionsuppföljning, tekniska utredningar och olika former av säkerhetsanalyser. Du kommer även löpande att arbeta med alla delar i byggprocessen såsom förstudier, projektering, upphandling och produktion. Genom din expertis inom fysisk säkerhet och/eller byggnation kommer du löpande att vara rådgivare i säkerhetsfrågor. I rollen kommer du bland annat att:

 • Genomföra analyser inom olika områden för att identifiera skyddsvärden och upptäcka samt åtgärda potentiella risker eller hot
 • Utveckla och implementera säkerhetsstrategier, policys och riktlinjer för att minimera risker och skydda kundernas skyddsvärden
 • Bidra med rådgivning och stöd i genomförandet av fastighets- och infrastrukturprojekt med höga skyddsvärden
 • Prioritera och fatta beslut, samt leda säkerhetsarbetet mot planerade leveranser utan att bryta tids- och kostnadsramar
 • Ge råd och genomföra utbildning inom säkerhetsområdet

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis byggnadsteknik och är byggingenjör, arkitekt eller motsvarande
 • Har byggnadsteknisk kompetens, vilket du erhållit från dina erfarenheter som byggledare, arkitekt, byggnadsingenjör, projektledare eller liknande
 • Har erfarenhet av att arbeta i infrastrukturprojekt med höga krav på fysisk säkerhet
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik, då du i rollen kommer att väga säkerhetskrav mot byggnadskrav
 • Certifieringar inom säkerhetsområdet

En viktig del av arbetet är dokumentation och rapportering, varför du bör vara duktig på att analysera information och uttrycka dig kommunikativt såväl muntligt som skriftligt. Som person har du en stark moralisk kompass och en hög personlig integritet och mognad. För att trivas i rollen ser vi även att du är:

 • Ansvarstagande
 • Analytisk och strukturerad
 • Nyfiken
 • Har en god samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Phenox Group AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här