Sökresultat
Annons-ID: 15097077

Säkerhetstekniker till Sectragon

Sectragon AB

Genom en inspirerande, intressant och utmanande arbetsplats med kompromisslöst fokus på kvalitet är visionen att ha nöjda kunder och engagerade medarbetare. På Sectragon får du som Säkerhetstekniker möjlighet att nyttja din värdefulla kompetens hos spännande kunder i varierande miljöer, men också utvecklas tillsammans med ett starkt team om 26 personer. Stor vikt läggs på den personliga utvecklingen genom uppmuntran till eget ansvar och initiativtagande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Sectragon AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Sectragon är en snabbväxande och modern säkerhetsleverantör som riktar in sig mot offentlig sektor och andra större bolag där höga krav ställs på kvalitet och kompetens. Erbjudandet består av skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhetsteknik, bl.a. integrerade säkerhetssystem, lås, dörrautomatik, passersystem, brandlarm och CCTV. Sectragon AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom inbrottslarm larmklass 2, kamerabevakningssystem och brandlarm.

Som säkerhetstekniker på Sectragon arbetar du med montage, inkoppling och driftsättning av integrerade säkerhetssystem, inbrottslarm och passersystem. Tjänsten innebär att du självständigt och tillsammans med ditt team utför projekt åt bland annat myndigheter, kommuner, stora företag och organisationer samt hanterar serviceärenden.

Du blir en del av ett sammansvetsat, kompetent team om 26 personer som utöver arbetet även gärna umgås och lär känna varandra. Sectragon är en del av den börsnoterade koncernen TCECUR, som är en utav de större koncernerna inom säkerhetsbranschen.

Du erbjuds

 • Stort engagemang och delaktighet i verksamheten där du får gehör för dina tankar och idéer och erbjuds en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett företag som aktivt arbetar för att ha friska, glada och välmående medarbetare som verkligen trivs på sin arbetsplats

Arbetsuppgifter

 • Montage, inkoppling, programmering och driftsättning av integrerade säkerhetssystem, inbrottslarm och passersystem
 • Självständigt och med ditt team utföra projekt av olika storlekar och hantera serviceärenden åt Sectragons kunder

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet från rollen som säkerhetstekniker inom integrerade säkerhetssystem, inbrottslarm och passersystem och där du självständigt klarar av att montera, koppla in, programmera och driftsätta system
 • Har systemkunskap i RCO

Det är meriterande om du har

 • Certifikat RCO RCARD M5 MEGA
 • Certifikat Behörig ingenjör inbrottslarm enl. SSF 1016
 • Kunskaper inom ett eller flera av följande system: ARX, Omnis, ACT & SPC

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självutvecklande
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sectragon AB

Här kan du läsa mer om Sectragons vision och strateiska mål.

Bli direktrekryterad till Sectragon AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här