info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099348

Sales Assistant till Bang & Bonsomer!

Bang & Bonsomer AB

Är du en självgående person som uppskattar att befinna dig i en ständigt föränderlig miljö? Bang & Bonsomer letar nu efter en självgående och dynamisk Sales Assistant för stötta organisationens Sales Managers med framförallt orderhantering och administrativa uppgifter.

Ansök här

Företag: Bang & Bonsomer AB

Plats: Hammarvägen 19, Arlöv

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Bang & Bonsomer är ett väletablerat materialteknologiskt företag som är verksamma i över 10 länder, med kunskap och traditioner som går tillbaka ända till 1927. Bang & Bonsomer distribuerar innovativa produkter från ledande leverantörer tillsammans med sina egna varumärken, samtidigt som de ständigt strävar efter att skapa nya koncept för den lokala marknaden. Bang & Bonsomer som företag kännetecknas av en familjär stämning där de värdesätter varje medarbetare.

Bang & Bonsomer letar nu efter en Sales Assistant till Malmökontoret som kommer arbeta brett inom säljadministration och stödja affärsområdet Beauty & Clean Business Division. Då du är ensam i rollen kommer det ställas höga krav på att du är självgående samtidigt som du kommer ingå i ett nära samarbete med Malmös Sales Managers.

Arbetsuppgifter

 • Assistera säljarna i deras dagliga arbete
 • Hantera inkommande försäljningsfrågor och beställningar via telefon och e-post
 • Orderadministration i ERP-system (IFS)
 • Hantering av försäljningsdokumentation som offert, orderbekräftelse, fakturor, godkännande av inköpsorder under hela försäljningscykeln
 • Prognosarbete gentemot leverantörer

Vi söker dig som

 • Har 1-2 års erfarenhet som Sales Assistant eller i en motsvarande roll inom försäljning eller service
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis service, administration eller försäljning
 • Är flytande i både svenska och engelska då du dagligen kommer ha både svenska och internationella kontakter

Meriterande

 • Har erfarenhet av logistik
 • Har erfarenhet av att arbeta i större komplext ERP-system, gärna IFS
 • Talar andra europeiska språk

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hammarvägen 19, Arlöv

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bang & Bonsomers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bang & Bonsomer AB

Här kan du läsa mer om Bang & Bonsomer och deras verksamhet.

Bli direktrekryterad till Bang & Bonsomer AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bengtsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099348

Ansök här