My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102661

Sales Trainee till Academic Work Stockholm

Academic Work

Har du ett driv och en vilja att utvecklas kommer Academic Work att ge dig kunskaper och förutsättningar att lyckas. Ta reda på om det är rätt roll för dig att kickstarta din karriär på!

Ansök här på annan sajt

Företag: Academic Work

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Deltid

Startdatum: LIA-period

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart.  Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som LIA kommer vi att ge dig förståelse och inblick i hela vår arbetsprocess. Du kommer att få ta ansvar och prova på flertalet arbetsuppgifter i olika projekt. Under din praktik kommer du att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i deras dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och gemenskap. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter. Vår ambition är att du efter examen ska bli Account Manager hos oss!

Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Nykundsbearbetning genom prospektering av obearbetade företag
  • Mötesbokning
  • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder
  • Omvärldsbevakning av kunder
  • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers
  • Sambesök tillsammans med våra Account Managers.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar.

Vi söker dig som

  • Är studerande och ska göra din LIA 1 eller LIA 2.
  • Har erfarenhet av att arbeta med service eller försäljning.
  • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
  • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Vår rekryteringsprocess

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan sajt. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Academic Work

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart!

Vår kultur #weareacademicwork

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jessica Billquist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102661

Ansök här på annan sajt