My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104221

Säljare på 50% till Drakryggen!

Drakryggen IT Linköping AB

Brinner du för att skapa kundrelationer och att uppnå resultat? Kika hit! Drakryggen söker nu efter en säljare på 50% som omgående kan börja arbeta antingen i Linköping eller Göteborg. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Ansök här

Företag: Drakryggen IT Linköping AB

Plats: Mjärdervi/Göteborg Mölndal

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Deltid, 50%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Sedan starten 2012 har Drakryggen ambitionen att vara det mest attraktiva konsultbolaget i Sverige inom system- och mjukvaruutveckling. De drivs av att återupprätta och ytterligare förädla ursprunget till att vara konsult- en leverantör av spetskompetens genom rådgivande specialister. Drakryggens viktigaste tillgångar är alltid medarbetarna. De bryr sig om varandra och bygger aktivt en stark intern företagskultur baserad på enkelhet och flexibilitet. Deras vision är att de vill göra saker som är roliga, viktiga eller utvecklande. Ibland är det de gör både roligt och viktigt samtidigt som det är utvecklande. Då har de lyckats!

Drakryggen tar nu nya kliv för att bli en ännu starkare aktör att räkna med i framtidens stora teknikutmaningar inom system- och mjukvaruutveckling och är nu därför i behov av en säljare på 50%. Då Drakryggen finns i både Göteborg och Linköping finns de en stor flexibilitet i arbetet. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av sälj, att du gillar att arbeta självgående mot mål och gärna är en ambassadör för företaget. Ledorden i den här rollen är att förstå, leta, följa upp och reflektera.

Då detta är en flexibel roll och på 50% kommer arbetstiderna vara varierande mån-fre. Då dom ser långsiktigt på denna roll, har dom en vision om att du allt eftersom kommer kunna axla rollen på 100%.

Du erbjuds

 • Fantastiska möjlighet att utveckla din kompetens inom sälj.
 • Chansen att få vara med i ett växande företag.
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
 • Ett varierande arbete

Arbetsuppgifter

 • Prospektera i olika mediekanaler och hitta uppdrag hos företag.
 • Nätverka: Skapa starka kundrelationer och ett stort kontaktnät!
 • Följa upp dina egna resultat, analysera siffror och hur du kan utvecklas.
 • Utföra kundmöten.

Vi söker dig som

 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har arbetslivserfarenhet av sälj, (viktigt att kunna visa upp tidigare resultat).
 • Har ett etablerat kontaktnät idag inom branschen.
 • Besitter stor förståelse och kunskap inom IT-branschen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Affärsinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Frida Jahrl eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104221

Ansök här