Sökresultat
Annons-ID: 15093202

Säljare/Kundutvecklare till Monster Energy!

Monster Energy

Har du ett stort inre driv och en vilja att representera ett internationellt varumärke som är förknippat med fart och energi? Då kan Monster Energy vara något för dig! Här välkomnas du på en resa på ett innovationsdrivet och framgångsrikt bolag som bara fortsätter att plocka marknadsandelar.

Ansök här

Företag: Monster Energy

Stad: Sundsvall

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt ÖK

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Monster Energy Sverige är en organisation med högt i tak och korta beslutsvägar – och samarbetar med sin Partner CCEP (Coca Cola Europacific Partners) – Sveriges bästa dryckesdistributör!

Du kommer att anställas i en roll som Trade Delevlopment Manager(TDM), en roll där du är en inspirationskälla för dina kollegor hos Partnern CCEP (Coca Cola).

Du ser till att både befintliga och potentiella kunder prioriterar Monster Energys´ produkter. Du kommer att besöka kunder inom dagligvaruhandeln, bensinstationer, restauranger, food to go, kiosker, gym, m.fl. - där du arbetar aktivt med att knyta nya kontakter och vårda befintliga.

Monsters erbjudande

För att ge dig förutsättningar att lyckas i rollen kommer du få en grundlig introduktion under din första månad. Under introduktionen kommer du lära känna bolaget och produkterna samt göra sambesök ute hos kund med säljare och din närmaste chef.

Du erbjuds också:

 • Möjlighet att delta i fantastiska event/mässor
 • Arbetsbil i form av en Monster Volkswagen Transporter
 • Förmånlig sjukförsäkring, stabil grundlön och möjlighet att ta del av bolagets aktivitetsbonusar

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, men du kommer att anställas direkt av Monster Energy.

Arbetsuppgifter

 • Som TDM kommer du att ansvara för att driva Monsters framgång i Norrland och jobbar mot tydligt uppsatta mål. Jobbet innebär att genomföra kundbesök där lyhördhet, gott samarbete med distributionspartner och förmågan att utveckla starka relationer kan omsättas till affär. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Maximera försäljningen och distributionen av produkter hos kunder i regionen

 • Bevaka marknads-/återförsäljaraktivitet för att utveckla de mest kostnadseffektiva strategierna för att driva volym och lönsamhet

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
 • Innehar B-körkort
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Tidigare erfarenhet av FMCG / DVH är meriterande, men framförallt kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och intresse för jobbet!

Vi söker dig som är

För att lyckas i denna roll behöver du ha en stor portion energi, vara på tårna, då både du och företaget kommer kämpa hårt för att fortsätta ta marknadsandelar. Du är en lojal doer som ser till att saker blir gjorda i tid, och har en kreativ ådra för att skapa visioner tillsammans med dina kunder. Som person är du:

 • Resultatinriktad
 • Nätverkande
 • Initativtagande
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Sundsvall, andra placeringsorter inom distriktet kan diskuteras
 • Övrigt: Tester ingår i rekryteringsprocessen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Monster Energy

Hos Monster handlar det om saker du bryr dig om. Vilket barn drömmer om att landa ett nio till fem jobb? Vi drömde alla om att vara elitidrottare, musiker och leva livet. Vi vet att det kräver uppmuntran och stöd för att göra den drömmen till verklighet, så vi skapade Monster Army för att stödja nästa generations proffs, framtiden Ricky Carmichael, Jeremy McGrath, Dave Mirra, Danny Kass och Rob Dyrdek's.”Ansök här

Bli direktrekryterad till Monster Energy

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här