My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100783

Säljchef till BWT Vattenteknik AB!

Är du redo att göra skillnad och bli en del av ett bolag som är ledande inom vattenreningsanläggningar, teknik och supporttjänster och värnar om vår planets resurser? BWT Vattenteknik AB söker nu sin nya säljchef som är redo att vara med på resan att forma framtiden inom vattenteknik. Tillsammans med ett engagerat team av fyra säljare kan du vara med och leda förändringen, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: BWT Vattenteknik AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

BWT Vattenteknik AB är en del av BWT - Best Water Technology, en vattenteknologikoncern som strävar efter att forma framtidens vattenbehandling med högkvalitativa produkter och tjänster. Deras engagemang sträcker sig långt bortom affärerna, med ett starkt fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande, särskilt gentemot utsatta länder. De är stolta över att vara en del av en koncern som ser världens vattenbehov som en del av sitt uppdrag.

Deras slogan ”For You and Planet Blue” sammanfattar fint deras uppdrag, att genomföra hållbara och ansvarsfulla företagsstrategier för att tillgodose både kundernas behov och att bevara jorden som en unik livsmiljö.

Om rollen

I rollen som Säljchef innehar du en nyckelposition där du opererar från företagets huvudkontor i Malmö, där du underhåller dagliga samarbeten och nära kommunikation med kollegor och team som finns både i Malmö och på Stockholmskontoret. Totalt är de 24 medarbetare som kommer inom kort flytta ut ur lokaler som är gemensamma med deras systerföretag och slå sig ner i deras egna, nya kontor.

Som säljchef ansvarar du för ett dynamiskt säljteam bestående av fyra personer som täcker olika aspekter av försäljningen. Initialt kommer du även att vara operativ i form av att vara engagerad i att hantera relationer med stora grossister och industriella kunder, vilket kommer ge dig en djupare förståelse för säljarnas arbete. Som chef, värnar du om inkludering och leder med exempel. Du värdesätter att kontinuerligt ge feedback och stötta ditt team, inte minst för att få alla individer i gruppen att växa utan även för att fortsätta verksamhetens gemensamma utveckling framåt. Du kommer även vara en del av ledningsgruppen, där du kommer få vara delaktig i att forma och utveckla Vattentekniks framtid.

Du erbjuds

 • Hållbarhetsfokus och Socialt Ansvarstagande: BWT Vattenteknik AB är en del av en koncern med starkt fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande
 • Ledarskap och Teamutveckling: Du får möjligheten att leda och utveckla ett engagerat säljteam på 4 personer
 • Affärsutveckling och Relationshantering: Arbeta operativt och ansvara för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer
 • Goda Anställningsförmåner: Exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, förmånsbil, sjukvårdsförsäkring, årlig bonus med mera

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av försäljning i en ledande position
 • Arbetat med strategisk målsättning
 • Har en teknisk bakgrund
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Eftergymnasial utbildning inom ett relevant område
 • Erfarenhet av branschen och arbetat med liknande produkter

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Affärsinriktad
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsinriktad
 • Inspirerande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

BWT Vattenteknik AB

Läs mer om BWT Vattenteknik här

Bli direktrekryterad till BWT Vattenteknik AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100783

Ansök här