Sökresultat
Annons-ID: 15097334

Säljkoordinator till Endress+Hauser!

Endress+Hauser

Är du strukturerad, noggrann och har en fallenhet för administration? Till Endress+Hauser vi söker nu dig som vill ta dig an tjänsten som Säljkoordinator! Läs mer om tjänsten nedan och skicka in en ansökan om det är dig vi söker!

Ansök här

Företag: Endress+Hauser

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, Vardagar 08:00-17:00

Startdatum: Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Till Endress+Hauser som är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar för processindustrin söker vi nu en Säljkoordinator. Här blir du del av ett härligt team på fem personer som verkligen bryr sig om varandra och har roligt tillsammans! Som Säljkoordinator kommer du att knyta an försäljningsprocessen från att beställning är lagd från kund till att kunden har produkten hos sig. Tjänsten passar dig som vill ha en bred roll med många kontaktytor. För att trivas i tjänsten krävs det att du är anpassningsbar samt har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter, samtidigt som du arbetar strukturerat.

Det här är ett bemanningsuppdrag via Academic Work vilket innebär att du kommer anställas hos oss och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är ett vikariat som förväntas pågå minst ett år. Företaget värdesätter utveckling och därav kan det eventuellt finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utveckla din administrativa förmåga i en komplex tjänst
 • Möjlighet att bli en del av en stor koncern och få inblick i processflöden
 • En karriärspartner i form av en dedikerad konsultchef under uppdragets gång

Arbetsuppgifter

 • Koordinera delar säljprocessen samt hela leveransprocessen i de internationella säljflödena från ordermottagning till leverans
 • Reagera och agera snabbt på avvikelser kopplat till orderprocessen
 • Stötta sälj och vara ett komplement i arbetet att utveckla erbjudandet och kundrelationen
 • Säkerställa att fakturor stämmer och information däremellan
 • Via telefon och mail ha regelbunden kontakt med kunder och på ett serviceinriktat och kvalificerat sätt bidra till att lösa kundernas behov

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet från ett serviceinriktat arbete, exempelvis: butik, restaurang, kundsupport, reception eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av arbete i liknande roll
 • Eftergymnasial utbildning inom logistik, administration eller koordinering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Kommunikativ

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken och har ett stort intresse av att utveckla din administrativa förmåga. Vidare har du en fallenhet för struktur, är bra på att anpassa dig efter situationen och har en god prioriteringsförmåga.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Endress+Hauser

Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar för processindustrin. De erbjuder processlösningar för flöde, nivå, analys, tryck och temperatur samt registrering och digital kommunikation. De optimerar kundernas processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöskydd. Deras kunder finns inom många olika industrier, inklusive kemi, livsmedel, läkemedel, energi, gruvdrift, mineraler och metaller, olja och gas, samt vatten och avlopp. Nyfiken på mer? Läs mer här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här