My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101935

Samhall söker en serviceinriktad ekonomistudent till Ekonomiservice!

Samhall Aktiebolag

Är du studerande och vill få meriterande erfarenhet från ett av Sveriges största bolag? Gillar du eget ansvar, högt tempo och att jobba i team? Då kan den här tjänsten vara helt rätt för dig!

Ansök här

Företag: Samhall Aktiebolag

Plats: Linköping

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Deltid, 10h/v

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi för Samhalls räkning en ekonomiassistent som vill vara med och utvecklas i organisationen. Ekonomiserviceteamet består idag av 35 personer som hanterar ca 230 000 fakturor per år. Samhalls Shared Service Center finns i Linköping och består av ca 70 medarbetare inom ekonomi och lön. Som ekonomiassistent kommer du att ge bästa service samt vara en god partner och tillgång för verksamheten. För att trivas i rollen är du en ordningsam lagspelare, som har driv och gillar ansvar. Du stimuleras av att arbeta med stora flöden och mot deadlines. Som person har du en god balans mellan integritet och service och en förmåga att se helheter utan att fastna i detaljer.

Du erbjuds

 • En härlig arbetsmiljö med positiv anda och gemenskap
 • Meriterande erfarenhet av att arbeta som verksamhetsstöd i en stor organisation
 • En dedikerad konultchef som är med som stöd under hela uppdraget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som ekonomiassistent arbetar du med fakturering med fokus på leverantörsfakturor, kundreskontra samt viss avtalsadministration. Du kommer även ha daglig kontakt och ge god service till både verksamheten och kunderna.

Vi söker dig som

 • Studerar mot ekonomi på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast 2026
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har en god kommunikativ förmåga

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare erfarenhet av leverantör- eller kundreskontra
 • Har tidigare erfarenhet av affärssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 10h flexibelt arbete i veckan
 • Placering: Linköping

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Samhall Aktiebolag

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. De erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. De är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter tio miljarder kronor per år. Genom deras kunduppdrag utvecklar de personer med funktionsnedsättning och lyckas väl med att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Ringborg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101935

Ansök här